Имаш убави фармерки со висок струк во Зара, цените од почнуваат од 1390. Јас скоро земав потемни и посветли сини 1490 беа,
Oвој текстот на блузата што е, однеси го како слика во некое фото студио и ваква обична маичка за еден сат ќе ти ја испечатат.
женски каде можам да најдам ваква чанта, во zara има но не ми се допаѓа материјалот, воопшто не вреди за парите
Во мега фешн имаше 50% попуст незнам дали има уште , но имаше убави фармерки со висок струк по 300 денари
Bit pazar ili pak vo beverli hils vidi mislam na prizemje bese od desna strana, preubavi kopii ima do kaj 1200. I vo duki daso ima slicna no mislam deka bese okolu 2000.
Kade mozam da kupam fustancinja nekoi lesni i ubavii,da ne bide neka mi bide nakindzureno so sljokici haha..za polumatura mi treba,sakam da bide nekoe pribrano kulturno,bidejkii ne nosam i stikli kje nosam baletanki...ako moze da mi kazete kade ima??
Провери во бершка мислам имаат секоја година,кратки и еднобојни ,едноставни модели.Разгледај ја и веб страната имаат и цени во мкд валута.