Zenski, me interesira dali nekoja od vas znae kade ima farmerki so ubava likra ili nesto vo stil farmerka helanka... Malku sum popraena od bremenosta pa ne me sobiraat starite, a i mi treba nesto udobno... Nemozam mnogu od bebcevo da setam za da najdam...
Ej gi gledav na Tv, kje trknam denovie bas da gi vidam, vaka na reklamava ubavo izgledaa, a i ne bea skapi
Луѓе каде можам да си најдам ваква суќна до 500 денари низ градов..? Битна ми е цената да не е многу висока бидејки матура имам сега и моиве премногуу се потрошиа на мене па несакам сеа да им барам уште 1000 за суќна..
Дали знаете каде можам да најдам памучни фустанчиња за ова време што би можела на работа да ги носм? По можност да се со поприступачна цена пошто сакам 3-4 да си купам
Има во Манго попуст на убави фустанчиња по 1500 се движат цените.. За поефтини во Гтц да видиш, во Евроазија, а и а втори кат во продавничките може да најдеш..
Девојки каде може да најдам некоја ваква кондура низ Скопје немора истата шара ама да биде во повеќе бои
ДЕВОЈКИ ЌЕ ВЕ ЗАМОЛАМ АКО ЗНАЕТЕ ДА МИ КАЖЕТЕ КАДЕ МОЖЕ ДА НАЈДАМ БАЛЕТАНКИ БРОЈ 41, НИКАКО НЕ МОЖАМ ДА СИ НАЈДАМ БРОЈЧЕ?
Како бе не можеш да си најдеш бројче? И јас имам прилично големо стапало, носам 40ка. Зависи и до самиот модел и калап, имам обувки и 41. И никогаш, ама баш никогаш не сум имала проблем со наоѓање на обувки. Напротив, моите другарки со 37, 38 имаат секогаш проблем при наоѓањето. И, уште една предност за нас со големи стапала-при сезонски попусти, секогаш се останати нашите броеви.
Proveri vo ilCamino, sega ima i nekoj popust, po 500-600 denari se baletankite i od nekoi se ostanati bash golemi brojchinja
Пулендбер, Страдивариус виде? Има убави сакоа, и убави нијанси, точно за бело не ми текнува. Има и во Манго..Преубави се, само и многу поскапи. Еве овие модели ти се од Манго