Бит Пазар, имаш преголем избор за безпари.. Иначе Бубаче јас имам купено неколку пара гаќички од Интимисими и ми биле одлични, памучни со чипка.. А од Лиска имам купено преквалитетни купачи, башка што најдов број туку и ептен се добри. Еве две години ги носев, ова ќе ми е трето како нови се..
Каде можам да најдам украс слонче со сурлата нагоре? Ќе одам на отварање на продавница и сакам да им однесам за да им донесе среќа
Девојки, каде моќам да најдам некои сунжерчиња за плажа. Мислам на некои така подебели и помеки како рогозинки на кои може комотно да си легнеш, да не е обична крпа...
Vo Stradivarius ima mn.ubavi. Isto taka i vo Zara,Accessoriez... Ima i na bit pazar,no ne se ni priblizno ubavi kako ovie.
Vidi na stranata na Stradivarius tocno kolku bea,no odprilika se okolu 450,500,600,zavisi koj model.Ama vo komplet doagaat po 3-4 para mengusi.Edna vakva i uste nekolku mali ...
@sadgirl21 i @Elence93 денес бев во Џамбо, го превртев 3 пати и не најдов. Плус прашав 3 вработени и сите ме прашаа дали се работи за плишано слонче, стиќер итн... не ни знаеа дека имале слончиња украси.
Дали некој знае каде се продаваат ампуливе низ Скопје? И дали ги има во продажба? Да не се нарачуваат само за фризерски салони.... Farcom Seri bioproten ampules Ако не некои поскапи ефикасни ампули да препорачате, цена и место?
Во било која продавница маалска продавница за украси мора да има слонче, прошетај во населба кај што знаеш дека продаваат такви украси за по дома.