Имаш и за околу 7-8 долари, разгледај убаво, често повеќе селери нудат ист производ но со различна цена.
Vakvi obicni krop top maicki imas vo Bershka i Pull&Bear,vo nekolku boi,so natpisi i bez.A kosula mnogu slicna na ovaa vo Stradivarius,bi trebalo seuste da ja ima.A ista skoro imase vo Terranova,od zimskata kolekcija,no ne mi se veruva deka ja ima seuste.
Имаше горе во Џамбо после касите, каде што има пижами, само не знам дали има баш вакво какво што бараш ти.
Женскии, каде има убави и обични бели фармерки, а може и со струк до некад 1000ден? Ја не сум од Скопје, ќе ви бидам благодарна.
Девојки каде да најдам фустанче како некое од овие погоре на сликата? Само да не е Бершка и Зара, на матура сум, па само за едно носење ми е. Бојата не ми е битна.
ГТЦ најгоре во Еко, Елит, а и има други помали продавничиња на истиот спрат со многу убави фустанчиња.
Каде да најдам спортски градник по разумна цена? Видов во New Yorker ама многу ми се скапи, барем до 500-600 денари...
Kаде можам да најдам убава кутуја за саат чување? Значи не ми треба украсна за поклон да е, туку некоја убава за по дома, за да не го оставам ваму таму и да не ми се оштети! Дали некој видел некаде кожени такви?
Има во Lc Waikiki мислам дека се 799 денари, некои и поефтини. Прекрасни пастелни бои се, јас си земав 2, и квалитетот е солиден, барем за сега