Истава маичка? Девојкава е од Скопје а и доста други девојки видов со исти маички ама во др боја, така да сигурна сум дека е од кај нас купена
Philips se mnogu dobri.Jas go imam veke nekolku godini i super raboti,mnogu sum zadovolna.Togas znam go zemav okolu 3000 ,vo Neptun.
И јас имам Philips, земен пред 4 години за 1600 денари. Најдобрата инвестиција што сум ја направила, многу е добар и очигледно, квалитетен и издржлив. Мислам дека сеуште е истата цена.
^И јас има Philips купен пред десетина години и сеуште служи како нов. Не се сеќавам баш на цената која беше, иако тогаш немаше со некои не знам какви си опции, беа многу поедноставни. денес за 3000 денари денес можеш да си купиш со супер перформанси депилатор, само прошетај низ маркетите за бела техника. Мене Philips до сега за ништо не ме разочарале
Точно, јас кога бев да прашувам имаше депилатори со неколку различни додатоци, за различни делови од телото. Мислам дека со 3000 ќе се опреми за се што и треба. Плус сметам дека депилатор е многу вредна инвестиција, ако можеш да ја трпиш болката. И од мене еден глас за Филипс.
Девојки ве молам кажете ми каде да најдам маички со голо стомаче ама убави. Исто така каде се продаваат макси сукњи тесни горе а подоле пошироки?
Мислиш на кроп топ маички?! Има во Мана убави цветни, но не знам дали сеуште ги има, се трошат брзо.Има и во Бершка, Зара, Страдивариус, Теранова мислам имаа исто… И еднобојни и со дезени. А долги сукњи разгледај низ сити мол има многу убави. (Манго, Зара)
Миранда а во кое Мана ти ги зема твоите? Оние од кои постираше слика. Многу се убави баш ги гледав на профилот на фб, сакав да им пишам порака, ама имаа известување дека до 3 јуни нема да оговараат на ништо.
Од Мана во Центар, кај гимназијата Јосип Броз. Имаше доста дента од нив, само што ги беа донеле.Можно е сеуште да ги има.
Дали сте виделе некаде ваков сличен фустан низ Ск? Или па да ми препорачате некое место добро за шиење?? Многу го сакам...
Каде може да најдам вакви спортски хеланки за вежбање по некоја пристапна цена, не ми се даваат по 2 000 денари за нив...?