Девојки, каде можам да најдам вештачка коса.. вака може смешно звучи, но ми требаат нешто како прамени, плетенки, за фризура.. во сабота на свадба сум, сакам ваква пунџа да направам, но пошто имам ретка коса, мојата плетенка мн мала би била, па би ја дополнила со вештачката Оваа пролет многу свадби ми дојдоа, и сума пари дадов на фризури и сега решив вака сама да си ја направам, со помош на тие сунгерчињата. фала на помошта
Здраво девојки, Барам бели невестински чевли, ама сакам штиклата да е максимум 4-5цм. Некој што е од Скопје, ако знае каде можам да најдам, или видел некаде, или ако не би се мрзит да проверете во некој од продавниците на ГТЦ или City Mall, би ви била многу благодарна. Не сум од Скопје, и не можам да одам скоро, а сакам да знам какви опции имам. Фала!
И во Rodi Mood има комбинезони слични на овој,многу убави.Продавницата се наоѓа на први кат,во ГТЦ од страната на жена парк. Ваков сет за веѓи има и на Essence,околу 200 ден.е.Другарка ми го има и многу е задоволна од истиот.
Od DM.Ona redovno go kupuva od tamu,a i jas sum go gledala vo DM na bit pazar,vero centar,city mall,a proveri i vo Eliksir isto taka.E sega mozebi momentalno nemaat na zaliha ili pak e povleceno od prodazba. Vidi i na Cetrice, imaat i tie set za vegi,no mislam deka ne e tolku dobar kako ovoj.
Каде можам да најдам алкичка за рака против уроци? ( со она плавото знакче/окце, се надевам ќе ви текне за кои зборам зошто не можам да закачам слика). Незнам колку ми е соодветна темава, ама ова е една од поактивните. Фала.
Низ чаршија,во продавниците за сувенири,накит и сл. ги има,различни модели и големини. А исто така и по сребрарите низ чаршија има убави,нежни со таков привезок.