Цимерката моја си имаше купено такви дебели од некоја продавница за долна облека во Бисер, ама ова исто за пред година дена ти правам муабет.
Значи ќе барам во продавници за долна облека Сигурно ќе најдам во некоја. Поима немав каде да барам,а не го ни знам Скопје многу, гостинка сум. Многу ти благодарам
Imaat prodavnica vo GTC na prvi kat. Isto taka i na bit pazar, kaj aptekata zegin, vo toj red. Porano imaa i na ulica Makedonija, no ne sum sigurna dali seuste e tamu.
Девојки каде во Скопје можам да најдам поелегантен комбинезон? Важно ми е да не само како корсет нагоре и панталоните да бидат широки, еве вакво нешто. Ако знае некој нека кажува
Имаше преубави и ефтини во Дуки Дасо во Рамстор, ама да си провериш, Аванти имаат секогаш по 500-600. Купив лани и ги носев едвај два месеци, ми се одлепи едната, па другата. Не знам дали би купила пак. Има и во Џордан во Гтц поефтини.
Кај да најдам убави панталони ама лесни и во боја да се? И некој убав комбинезон со корсет за секој ден? Цел центар и драчево го свртев и никако да најдам нешто убаво.
Јас лани лесни панталони во преубави бои земав од Теранова. Хмм, во Мана беше? Во Гтц на трет кат во една продавничка видов убави панталони пред некој ден. А корсет комбинезон пробував лани во БодиЛајн во Гтц, годинава не сум била.
Бев во Мана ама се разочарав освен убави фустани и сукњи не видов ништо друго што би ми се допаднало. Теранова баш ќе видам и во Еуроазија.
Во Евроазија не видов комбинезон ама ни еден, а лесни убави панталони имаше на Бершка на попуст ама не се за секоја градба дефинитивно, едното бројче ми беше тесно во колковите, другото ми беше тесно кај стомакот. Фустанчиња и суќњи има и преубави и ефтини, али панталони слабо.. Ја превртев цела пред некој ден
Дека полуматурите почнаа затоа, така мислам. Ајде ќе шетнам утре до Аеродром има еден бутик Stefaneli SM многу убави работи има па ваљда има и таму.
Бев во Манго не бендисав ништо, значи сакам за свадба да го купам некој поубав материјал дека преку глава ми е од долги фустани кои само еднаш се носат. Ајде девојки каде да барам добар комбинезон?
Лесни во боја, имаш моментално во Рамстор , ГрупоФиоре ако не се лажам, веднаш до Ваикики што е. 690 денари моментално, сите бои