Имаш од 300 па нагоре. Лесни летни, има и подебелки по ракави, цветни, еднобојни. Само треба да имаш трпение убаво да разгледаш
Jas baram kombinizoni zenski gore kako korseti no kratki... da ne e so dolgi pantoloni tuku kratki pantoloncinja ako znae nekoj neka mi pusti linkovi bidejki ne sum od Skopje. Pozz
Мака мачиме сите со комбинезониве годинава. Разгледај на страниците на Манго, Зара, Бершка.. Мене око не ми фатиле ни долги ни кратки.. Во Џамбо има.
Кажете ми каде во Скопјево би можела да најдам комбинезон сличен како на сликава? Значи битно ми е да е на преклоп и да е така поширок. Имам големи гради и плус дојам, па тоа ми е ептен битно. Се што успеав да најдам е со тенки прерамки или е тесно во горниот дел или ептен шарено ко за на плажа Во Манго има нешто слично, ама нема бројчиња
Нема ни во Гтц ни во Сити мол бројчиња? http://www.zara.com/mk/en/woman/jumpsuits/long-jumpsuit-c399001p2775503.html Види го и овој, сличен е.
@kjukli фала срцка ги гледав ама некако не ми се допаѓаат. Да се намали жештинава ќе одам до Групофиори.
Ми излегоа на насловна па велам да ги загледаш, вака на слика се убави, може и мене нема да ми се допаднат да ги видам и пробам.. Види и на Битпазар после Дм маркетот пред семафорите има една голема продавница со ниски цени до кај 500, имаа слични панталони. Јас земав едни цветни, ептен ми се погоди материјалот, лесен и нежен.
Во Сити мол не сум била, ќе одам деновиве, па ќе видам и во Манго и во Зара. Аеродром и Ново Лисиче ги прочешлав, нема Следни ми се Лептокарија и Сити мол па после и Беверли и Рамстор ќе барам. Абре се нервирам, на страната на Манго имаат еден куп модели, тука кај нас само два од кои нема ни бројчиња како што треба. Тоа е.... Се надевам ќе најдам нешто што ќе ми одговара. Ако некој видел нешто слично како тој модел што го постирав претходно, ве молам споделете.
Девојки дали некоја од вас знае каде да се најде ваков градник? По можност некоја продавница од каде што ќе можам да порачам бидејќи не сум од Скопје.
Ќе замолам некоја феминка ако била или ако оди деновиве во Сити Мол (конкретно Зара и Манго) да ми пише лп (ако сака да провери за две работи дали ги има, пошто не сум од Скопје, а специјално за тоа планирам да доаѓам)