@kate89, јас пред извесно време си купив од Stradivarius. Кратките до под коленици се 1300, а долгите се 1600 мислам. Прекрасни се, ги убив од носење и има избор на различни дезени. На други места немам приметено фини цветни сукњи, а и не сум имала време да шетам. Ако најдеш - известувај.
Јас последен пат кога барав во Сити мол беа сите некако мн кратки, а мене ми треба за на работа, така пристојна должина. Ќе побарам уште утре да видам какви има Фала ти...
Имали убави до кај 1200-300 денари црни сандали , на полна пета по оние продавничките накај кисела вода? Има ли видено некој? Или па во некои други продавници, ама со слична цена.
Devojki dali znaete kade mozam da najdam karoten kako na slikava osven vo vero kade e 520den...da e poevtin nekade?
Во рамстор, горе, има штанд со привезоци, украсни кутии, чаши… Негде пред продавницата Mothercare е. А исто така и во сити мол, најгоре има продавница за привезоци.
Ќе го поставам и тука прашањево: Каде можам да најдам фотоапарат за под вода, сакам да му купам на дечко ми и да го изненадам ама немам претстава ни со цените како стојат? Ве молам ако некој знае нека ми даде предлог каде да побарам и колку пари се отприлика? Фала!
Во DM видов, баш на каса беа ставени, не ми текнува на цената ама мислам дека беше 600-800 денари. https://m.facebook.com/dm.Makedonij...1434115034./482664955231827/?type=1&source=42
Kade da najdam prodavnica so ubavi stikli so blag spic ve molam pustete mi link bidejki site do sega ne mi se dopadnaa bas...?
Навлака,перница,чаршафи,јоргани,ќебиња таков вид на комплет нешто перници со Барса каде можам да најдам?(во Битола)
Carroten sekade e tolku.. Proveri vo ramstor, tinex, carrefour ama ne veruvam deka ima golema razlika vo cena..