Денеска видов ист новчаник како на првата слика во Duki Daso само што место Michael Kors пишуваше Duki Daso и мислам дека беше до 500 ден. Многу слична чанта на втората во долниот ред имаш во New Yorker, јас ја видов во Vero. Бојата е иста како на сликата; за жал не видов цена но мислам дека е до 1500 ден. Ваков модел имаше во New Yorker во Vero, ама не видов цена
Во Мана 950 денари https://www.facebook.com/MANAfashio...3885195001614/958873507502775/?type=1&theater
Девојки каде можам да најдам евтини штикли во Скопје, немам многу време за да шетам... ми требаат ако има негде до 500 ден или 2 пара за 700/800...
Многу скромно. Хаха, искрено освен во кинеското Гари, во шутка, ама и таму евентуално, и нешто на попуст во Аванти тешко дека за 500 денари ќе најдеш штикли. Уште помалку 2 пара за 800.
...тоа е кога немаш многу пари, а имаш премалку бреме..сепак фала, купив едни штикли во една продавница на Бит Пазар накај Чаршија кога се влегува и незнам дали има сеуште но пред некое време беа по 450 денари..
Е да, на тие продавнички заборавив.. Ретко влегувам таму дека никогаш не ми се допаднало нешто. Ама мило ми е што си нашла.
Во Теранова има вакви. Ги зедов лани на крај на сезона очигледно на пола цена од она што ги видов годинава. Пред некое време бев, 1500 беа.
Не знам баш колку ќе ме разберете што барам, ама имам надеж... Јас барам само панталони вакви. Значи лесен материјал нешто како свила, летни, никако шалвари, значи се посвечени панталони, дури со споени нозе личи и како сукња да носиш од што не се припиени за нога. Многу ми се свиѓаат и пробував едни денес во Котон, арно ама беа бели и се` се проѕираше.. Во Бершка гледав немаше, Страдивариус и Пул&Бер исто... идеја??? Фала многу.
Некој да не знае дали ке има некој попуст во ЛАМАС односно дали минатите години памтите дали имало попуст овој перод?Фала ви
Баш суќња-пантолони, од свиленкаст, многу лесен и убав материјал цела пролет гледам во NewYorker. Имаше во црна и бледа праска боја, околу 1400 денари да беа. Пукната сум за такви, ама мене не ми стојат дека сум ниска, а штикли не носам.
Мислам дека ЛАМАС немаат овој период но вчера поминав пред Елена Лука во ситимол и пишува попуст на излозите. Ако ти врши работа овој податок пошто тие две некако од исти калибар модели ми имаат.
Ubavi letni pidzami ima vo Extreme Intimo, Intimissimi…Cenite za komplet se dvizat od 1500-2000.Vo Intimissimi skoro imase i nekoj minimalen popust, 10-20%.No ne znam dali seuste go ima. A vo Struzanka se upola poeftini. Ima od 600 den. pa do 900,vo zavisnost od modelot.