Па не знам дали е ама сега пред неколку месеци го забележав па би требало,до Sherri Hill е,убави работи има
Ова се купаќи на Триангл. http://international.triangl.com/collections/swimwear Кај нас ги нема, но ако можеш некаде од странство да ги купиш, најубаво .. Имаат различни модели и различни комбинации на бои. По некои продавници кај нас има, носат фејк и катастрофално изгледаат, материјалот и све, барем според мене. Ги набавуваат од алиекспрес сигурно, бидејќи истите и таму ги има за малку пари, но далеку изгледаат како оригиналот.
^^ @mirandaa на викториа сикрет биле - и чинат негде околу 60 70 долари мислам дека Лелее значи преубави ми се!
Епа ете гледаш и они имаат вакви модели, не знаев. Знам ваков модел, со тие линии, беа на Триангл само. Во секој случај и овие на Викторија сикрет и на Триангл се супер и многу подобри од тие фејк што ги има секаде сега.
Ако ти е само за летово и за една употреба (можеби и повеќе би траел, не би знаела) - има водоотпорни апарати во ДМ, со филм се. Има два вида, не им ја знам разликата - едниот е 200 и нешто денари, другиот 300 и нешто
Kade da najdam vakva maicka? Bitno mi e da bide do gore zatvorena ako znaete na sto mislam..imam videno mnogu obicni maicki vo V ili otvorenki taka do nad gradite..ama ne mi treba takva..mi treba obicna zatvorena gore
Ако не те мрзи оди во Еуроазија на куповите што се со маички по 99 ден ,секоја втора е ваква ,во сите бои ги има ,и тоа бершка, страдивариус .Или имаш исти вакви во Теранова 2 за 399 ден .