Da, ima na zeleno pazarce na pocetokot kade sto se prodaavaat cesmi, alatki , no cenata e taa 100 denari - metro
За Виница, Кочани, Штип не знам ама во Охрид во Перла шус имаше вакви пред еден месец гледав. Имаат страница на фб и вршат достава во сите градови бесплатно мислам.
Кaкo втoрaвa сликa нaкит имaв виденo вo бершкa oкoлу 400-500ден беше aмa пред месец-двa. Мoжеш дa прoвериш aкo уште ги имa
Vakvi sorcevi ima vo Stradivarius. Pred malce gi vidov bas. A mnogu iskinati farmerki ima isto taka tamu, no i vo Bershka.
Zhenski mozhe malce sum off topik ama da si ja probam srekjata da ne znae nekoj kade mozhe da najdam varova voda?
@Sigma* Варова вода можеш да купиш од некој што прави да, но можеш и сама дома да ја направиш. За два дена најмногу готова ќе ти е.Но треба убаво да ја процедиш и да нема никаков талог, односно целиот талог да падне доле, на дното.И се става во стаклени шишиња исклучиво, во фрижидер. Овие сандали на Зара ги има ли кај нас? Пред некој ден не ги забележав, но можеби и поради гужвата. Или пак некоја што била скоро во Солун,да ми каже дали таму ги има ?
Recept? ))) najdov na internet deka se pravi so 500g negasena var, ama ne sum vo prilika da najdam :-/
Не го знам точниот рецепт,мајка ми го правеше тоа, а јас не сум дома за да ја потпрашам веднаш. Ќе ја прашам и ќе ти пишам во ЛП деновиве. А негасена вар потрудисе малку, распрашајсе кај постари луѓе и ќе најдеш сигурно.Така ние се распрашувавме и секогаш се наоѓаше некој што има или пак знае некого што има. Точниот рецепт ќе ти го напишам во ЛП деновиве.
Женски знаете некои страници на фејсбук каде се продаваат маски за телефони? Не по нарачка од алиекспрес, туку галантерии за мобилни телефони
Вакво кимоно/наметка со реси во Скопје? Да не е многу долго. Видов во Струга во некој бутик и појма неам зошто не го земав. Не е битна шарата, битно некој ваков модел.
Вo Њу Јoркер имa oд убaв ,пријaтен мaтеријaл,сo убaви шaри,999ден.И вo Стрaдивaриус имa,истo тaкa oд убaв пријaтен мaтеријaл,бaсмa. Имaш и пoефтини сигурнo,нo се oд жoржет претежнo.