Девојки помагајте! Утре планирам да одам во City Mall па ме интересира дали уште трае попустот? Треба да побарам фустанче за на свадба па ако шетал некој во скоро време да ме упати што како се дешава... Би сакала да најдам некое вакво како на сликиве, пошто на мојава силуета одговараат вакви фустанчиња што паѓаат лабаво од струкот надоле. Буџетот ми е докај 2000 денари негде мање више, сите предлози се добредојдени пошто цел град го превртев уште City Mall ми остана како задња опција да си најдам нешто убаво. Фала однапред!
Девојкава ги продава, можеш да и пишеш меил: http://www.frosinna.com/ Имаше еден пост каде што пишува за нив, побарај го и прочитај. Иначе по аптеки и продавници нема кај нас такво нешто.
Ако може некоја од вас две да ми пише во ЛП кога ќе е слободна малку поконкретно за процесов со белење благодарамм
Убав е шеширот. Според мене,ќе оди со секое летно фустанче. На пример, со фустан со бело плави линии.
Девојки во Прилеп каде можам да најдам некои по евтини балетанки детски бројчиња по можност црни? некаде до кај 400-500 ден. и до колку часот работат бутиците и продавниците за чевли во Сабота?
@Dennings, побарај во Џамбо, таму имам гледано интересни дезени на ташни за на плажа, ама цената не ја памтам
Освен шутка не верувам дека некаде ќе најдеш за оваа цена. Тие во Џамбо се по 300/350 ама многу се убави плус што е најважно немаат ништо метално на нив, за разлика од овие од Шутка затоа што во контакт со вода зарѓува одма и грдо изгледа.
Мислев лесно ќе најдам ама сум се излажала. Каде во Ск можам да најдам долг фустан (на свадба сум, значи не оние ко за на плажа) и која цена се?