Тип тап се реновираше или е преместен од приземје / сутерен ? Јас последен пат бев пред месец ипол, не шетам многу по Рамстор и гледам ја нема продавницава... *** Инаку жени, сакам да си купам фармерчиња, есен се ближи ама сакам да заштедам максимално. Сте сретнале ли некаде од оние акциите плати 1 земи 2, имаше обично во август 2 пара за 1500, еден за 500-600 ? Зборам за нормални, цевкасти, типски фармерчиња, со убави светли боички, може и бојфренд (Бершка, Страдивариус, Њу Јоркер...)
девојки, каде можам да најдам вакви пластички балетанки со отворен прст напред? Лани сегде имаше, годинава никаде неможам да најдам...
Гледам бебчето ти е 3 месеци. Би требало за некој месец да ти се стабилизира ногата и да си се вратиш на стариот број на кондури. И јас мака мачев добри 5-6 месеци, но сега сум ок
Daj boze... Zatoa sto cudno mi e i stari patiki knap mi se, aj koga bev bremena oteceni vikam zatoa ne mi se tocni, kje treba se novo da kupuvam ako mi porasnala
Мислам дека на форумов прочитав дека Сара фешн имале некој магацин позади Бит Пазар со постари колекции купаќи...била некоја, има нешто вреди да се оди по топлово?
Ги има и во самите продавници на Сара Фешн, ги имаат тргнато на страна моделите од изминатата сезона,само не знам дали ќе си пронајдеш зашто има башка горни башка долни и така.Мајка ми си купи горен дел од минатата сезона ефтино,мислам дека беше нешто околу 250 не сум сигурна.Најдобро е да си прашаш во продавниците на Сара Фешн
Ги гледав во еден дуќан во Гтц, не го знам точно името, гледа накај Жена парк, веднаш до бивши Египет слаткарницата, или бивши Кавали кафичот.
Девојки,каде да најдам цевка бели долги панталони(по можност со висок струк и да не се проѕирни) и кратки панталони некоја светло розева боја?