Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде да си купам?... Па и на попуст плус

Дискусија во 'Мода и стил' започната од enca.69, 17 февруари 2010.

1. Philosopher

Philosopher Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    9
    Феминки, ми треба помош! :D
    Барав тука, барав едно пола саат-саат, глеав, глеав, читав, читав и никако да го најдам соодветниот одговор! :doh:
    Ај некој ако знае нека ми каже каде можам да најдам маици со слики на нив од некои рок-бендови во куманово и која цена се?!
    Имам дома две-три, но веќе не се за носење...пред година-две си купив од скопје, но сега немам шанса скоро да отидам таму, а деновиве ќе одам во куманово, па би сакала да си купам неколку, а појма немам каде можам да најдам такви. :?:
    Фала однапред. Поздрав. :*

2. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    Да не знае некој каде можам да најдам обично, стреч, црно фустанче и која цена се отприлика? :$

3. Leeloo

Leeloo Популарен член

Се зачлени на:
    11 декември 2010
    Пораки:
    645
    Допаѓања:
    290
    Видов вчера една девојка со ваква слична чанта..можеби и требаше да ја застанам :D
    Дали знаете каде да можат да најдам ваква?
    Кога веќе прашувам.. прстениве.. :)

Прикачени фајлови:

• 01.jpg
      01.jpg
      Големина на фајлот:
      38,3 KB
      Прегледи:
      484
    • 56.JPG
      56.JPG
      Големина на фајлот:
      9,6 KB
      Прегледи:
      476
  4. K-a-t-e-n-c-e

K-a-t-e-n-c-e Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    32
    ваква ташна иста видов 750 мислам дека беше али бела,не сум сигурна дали имаше и црна во трговски на 2 спрат како на ќош е едно продавниче,во близина на манго, се со ташни е :)

5. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Како ташничката црвена видов на излог во Теранова, веројатно имаат и други бои.

6. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467

Rossonerka

А другиот модел исто цветен, само е без прерамки и на средина има убава машна цветна не е многу забележителна од материјалче е си паѓа убавко онака.

која цена се???
    сакам како овој на сликата ама подолг, до кукови :D
    такви ли беа??? :wasntme: :wasntme:

7. Devojche

Devojche Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2010
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    36
    Во новата зграда до пазарчето,има две бутикчиња,и во двете го имаше мислам :)

8. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Па пишав цена на истата страна 800-1000 тука некаде.
    Ама од овој модел имаше едно останато, од другиот модел 3 корсети со различни шари. Вајда универзален број. Иначе без патент беше. И тенко материјалче, не е баш вакво ко на сликава, ама јас друг модел сличен во градов не сум видела, мож има ама ете да ги бараш у забутани продавнички :)
    Али во продавницата се брзо се продава. Има шанси и да нема.
    Многу многу убави работи има, малку ама одбрани работи. Не ко другите продавници во подрумот на Бисер неможеш да пребаруваш оти се е пренатрупано а се е кич од пред 10 години им стојат работи :lol:

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. ElenI777

ElenI777 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 март 2010
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    125
    Девојки знае ли некоја од вас каде можам да најдам некои слични вакви штикли,мат кремаста боја,не мора да бидат отворени напред... :?:

Прикачени фајлови:

10. vvendetta

vvendetta Истакнат член

Се зачлени на:
    28 април 2011
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    14

Во Мис Шоп во ГТЦ само не се лаковани

На ElenI777 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Во Офис шус исти вакви, лаковани, иста боја, иста висина, само напред не се отворени

12. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    За прстениве види во Софи бижутеријата карши Манго што е, Росонерка ја имаше спомнато неколку пати... Има слични вакви, последен пат кога бев видов...

13. Buubica

Buubica Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2011
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    245
    Девојки ХЕЛП!!! :)

Ми требаат ептен итно балетанки онакви рамни и најобични се инспирирав скрос од темата за направи сам и решив да си искреирам суперкул балетанки!! ;) :) Е све тоа супер ама балетанки јок! :P :P
    такви обични а да не се по 900-1000 незнам ич кај да најдам!Некоја идеја?

И исто така барам палто црно и најобично на цел свет единствено што ми треба е да е подолго од обичните т.е. да го покрива или бар полупокрива задникот :) :D :D Вака нешто

14. PinkPanterka

PinkPanterka Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    155

На Buubica му/ѝ се допаѓа ова.
  15. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Балетанки ефтини побарај во Аванти и Трафик, таму би требало да најдеш. И со среќа во креирањето :)

Додека сакоа подолги има во Евроазија. Баш ваков машки модел. Последен пат пред едно 2 недели видов сиви имаше, додека зимово имаше голем избор црни, сиви, на риги... А може уште има и од тие, сивите случајно ги видив. Не верувам да се прескапи, јас моето џабе го купив зимово на попуст 1000ка. Мож имаат уште попуст. А и во Евроазија во Веро Центар ги имаше зимово истите.

16. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.197
    Мислам дека некоја девојка на форумов баш напиша дека купила такви обични балетанки од кинеските продавници за 300 ден. Побарај на темава малку поназад, можеби ќе го најдеш постот, имаше и слика.

17. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.981
    Допаѓања:
    4.757
    Девојки,каде да најдам кратко сако со друг дизајн на ракавиците кога ќе се превртени ?
    низ Скопје секакоо...

18. shiningstar

shiningstar Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    308

Во боди лајн во гтц 1 спрат накај 2000 денари.

19. MidnightFlower

MidnightFlower Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2010
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    48
    Каде се наоѓа таа продавничка? Сакам и јассс, баш најобични салонки си купи?

20. Buubica

Buubica Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2011
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    245
    Ви благодарам девојки на сите денес се изнакупив :D :lol: :lol:
    Купив црно сако од евроазија за ич пари (малце ми е големо ама за тие пари теснењето ми доаѓа гратис), 2-3 маички, шорцеви по 300 денари и најдоброто-летни чизми за 500 од кинеска продавница :lol: :lol: :lol: (истите се во продавници и по 2000-3000 денари!!)

Уште балетанки не најдов ама ќе биде ваљда ќе проверам и таму кај што ми кажавте па ако има нешто ќе пишам!

Да ве известам и дека во Јуник има страшен попуст на кој му треба нешто козметика правец таму (си купив Викторијас сикрет млеко за тело за 800 денари а пошто имав и некои поени го платив 500!)

Денеска како што видов шетајќи имаш кратки палтенца со дезен на ракавите во евро азија по 1500-1800-2200, во Вип 1800 (преубави и со пуфнати ракавчиња плус дезен) во Фиори 1500 и во Котон ама таму се поскапи. Имаш и во Теранова не со дезен кога ќе ги превртиш ракавите туку цели цветни!