Кај да најдам убав комбенизон (или како и да го викате), ама не многу скап до кај 1500? Мислам на некој ваков, поелегантен, не од тие цветните. Spoiler
Девојки многуу итно, ми требаат да најдам квалитетни сандали на плута (крем или црни), препорачајте некои продавнички? Цена не е битна. Планирам да одам во Пеко ама ми треба плус места за избор!
Отиди во Сити Мол и сврти ги продавниците како Nine West, Bata, Aldo, Office shoes, Adam shoes... Видов реклама дека ќе отвараат Пеко и во Сити мол, ама не сум сигурна дали е отворено.
Денес видов дека повеќето продавници имаат есенска колекција, а старите работи на попуст се ставени на едно место
Postoi nekade vo Makedonija lepak za lice? (Chudno prashanje, znam) Sakam da eksperimentiram neshto, da vidam dali kje uspee.
Еве неколку ebay предлози ( сите се до $1): линк линк линк линк линк линк линк линк Се надевам дека помогнав.
Каде да најдам широки панталони во Битола или во Прилеп небитно, ептен мерак останав.. Вака нешто, како овие десно,
Не се траки обични марами за глава/коса се. Ги имаш речиси во сите продавници за накит. Ако си од Скопје провери си можеби ги има и кај бугарките на Бит пазар. Имаше и во Њу јоркер едно време сеа не знам дали ги има.
Дали некој знае каде низ Скопје можам да најдам од пластичните топки за перење на прслуци во машина за перење? Нешто како ова на сликата, не мора баш истото.