Дали некоја од вас знае каде има попусти на костими за капење, нешто поквалитетно. И ако сте виделе цени кажете како се движат.
Моментално во сите продавници за долна облека имаш попусти на костимите за капење. Баш вчера гледав во молот во Lisca, Penti и Golden Point. Meне еден дводелен од Golden Point ми фати око, на попуст околу 2000 денари беше
Оваа зима си купив чизми од Лусидо модел личен на мартинка, гумата на едната беше шиена со црвен конец а на другата со тегет па морав да ги бојам со маркер иако ги платив околу 2500 денари. Да не правиме муабет за испораката, цела недела секој ден им се јавував и ми кажуваа дека се испратени, на крај ми ги испратија по некој човек што доаѓал накај мојот град, без фискална сметка. Мислам дека по квалитет се слични на аванти и шантел а далеку поскапи..
Devojki, jas ovoj pat kje prasham za hranaaaaa ) dali ste videle vo Skopje nekade da pravat Shaurma? Fala vi mnoguui
Девојки каде можам да купам долг свечен фустан, не мора да е и на попуст само кажете ми кај да барам. И да не барам од 15 000 денари некаде до 5000-6000 секоја помош е добредојдена
Каде можам да купам skin jeans црни ХС, кошули не свечени, кожно црно палто и убави чанти (со принтови)?
Девојки каде да најдам темни flare jeans ? Јас досега немам сретнато , можеби дека не барав такви . Ете ми се пројави некоја желба за нив. Ако знае некоја од вас каде во Скопје би можела да најдам , нека ми посочи.
Си купив од манго но пред еден месец, на попуст беа последни,значи ќеифот ми се напрај незнаеш... иначе 1100 беа. е сега има во котон но ко модел се мнг полоши од мангово. мене лошо ми стоеја. Има и во массимо дути, фармерка поделбелка мнг јака, околу 4400 се само