Во лептокарија, еден дуќан во делот кај кафичот мартини. мнг добри ствари, свечени а ефтини. има и други низ лептокарија а викаат и низ бисер имало. иначе и низ сити мол има во зара манго поскапи интересни.
од шанел се шалам. имаше во зара и во pull&bear пред месец дена вакви еспадрили, без знакот нели, некако ко картон ми беа...
Шо си ги купила мори Ај ќе ги пазам и во манго дане донесат случајно.Аааааа тие здравје понатаму, штом се подебели и на материјалот и за џебот Фала @Avery сеа ги видов на блогот, поприступачни цени имаат од другите.
Има од NBB прслучиња што се закопчуваат од напред. Јас имам земено од Сара Фешн околу 700ден мислам дека беа.
Ми требаат вакви, бели, на подебела штикла, за секојдневни обврски. Значи, без детали, да не се свечени. Во ил Камино го продале моделот што го сакав, а беа на попуст.... Ако некоја видела нешто слично на попуст нека ме извести ,
Женски го сакам баш овој ист модел на патикиве, никаде неможам да го најдам, доколку го имате сретнато ве молам пишете ми.
Не е за облека, ама да прашам дали знаете каде се продаваат од оние украсните дрва или гранки како за на излог на бутик на пример да се стават?
во шутка сега има многу убави маички за 100 ден. на некои места дури и видов за 80-90ден. убави се за во школо, на факултет, за излегување... јас си купив 3 маички, мн. убави.
Вакви некаде низ Скопјево???? Итно ми е п.с како се викаште продавницата за обувки (се надеваме знаете на која мислам мислам дека од лева страна беше а школото од десна,обично има многу убав избор на штикли,чизмит итн)во близина на средното школо Борис Кидрич во Кисела Вода ??