Zatvoreno e ova tip tap ,ne deka bese nesto ama ama pak za 1000-1200 ke si kupis bar 2-3 paara cizmicki,baletanki
pa prvata tocno karssi boris prestiz mislam deka bese a ova durgovo do aptekava miss shoes taka nesto ista takva imas i u gtc karsi kinoto ama ne veruvam deka ima vakvo nesto da pobaras niz carsija ili u prodavnickive na bitpazar ili pak sutka
mega fashion,imas niz Skopjevo ako ti e blisku mida tamu mislam im e najgolem dukjanot proveri ili karsi ramstor
Супер страна за купување на облека онлине мислам дека беше се до 500 денари или така нешто. Цените им се смешни во однос на квалитетот којшто го имаат. Неколку пати имам нарачувано, брзи се со достава, експедитивни и навистина професионално си ја работат работата. Плус нема проблем за замена на бројче и слично. Проверено https://www.facebook.com/pages/Се-за-тебе/1020210894655688
Има во Веро маркетите баш ваква само друга боја, мислам дека имаше на зелено, сино... околу 700 денари, има и поголеми. Можеш и патрони посебно да си купиш, јас баш мислев да земам за на одмор за храната на детево ама ми текна дека имам фрижидерче за во кола купено пред 100 години и само двапати употребено.