Kaде можам да најдам сребрено ланче за гравирање слично на ова или само изгравирано име, немора на плочка?
Каде да купам навлака за душек од оние со ластик само не фротирни туку обични,така да се поквалитетни цена не битна битно ми е да не се собираат за перење. Должина 200 x 180.
Не знам дали е соодветно прашање за оваа тема, меѓутоа барам стикери за iphone 6 (не маска!), дали некој воопшто има видено и по која цена?
Vo Bershka ima ,vo delot kade sto im se maskite i slusalkite za telefon. Bas imase nalepnici za telefoni, sareni.
Kade mozam da najdam svecenko fustance kako za koktel, poopustena veselba nalik denska svadba?po pristapni ceni.. Ne nesto skapo
i ja sakav da ve prasam kade mozam da najdam sveceni dolgi fustani no kako za pomladi ne takvi so se kako za postari po devojacki ako me razbirate izv na tel nemam mak podrska
Феминки каде можам да купам чоколада на кило, атлантис или шери ? п.с и ни требе тема само каде да купам, не мора и со попуст
Види во продавниците на Европа низ Скопје, таму имаат на мерење. Шери на мерење има во секој голем маркет, во Тинекс, Рамстор, Веро. Имам купувано и од таму, а дури и од продавнички за апетисани.
Ако не ти се брза, еве нешто слично на Али, за 8 долари http://www.aliexpress.com/item/2015....0EOoog&ws_ab_test=201407_5,201444_6,201409_1
Да не знаете дали има во Се за 220 денари ваква блуза? Јас ја џитнав униформата во јуни без да знам дека и годинава ќе не тераат да ја носиме..