Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде да си купам?... Па и на попуст плус

Дискусија во 'Мода и стил' започната од enca.69, 17 февруари 2010.

1. Buubica

Buubica Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2011
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    245

Не бев јас прашана ама да си пишам како продолжение на постов погоре. И јас ги купив летните мои чизми од Гари и ги видов и тие салонките топ се! Има во 3-4 бои и баш се функционални мислам дека утре задутре и јас ќе си купам! Гари продавници има во трговски доле, карши ЗОИЛ, на партизанска кај Факултетот за Туризам и на Бит Пазар негде каде точно беше ич не ми текнува. Има и други продавници нивни низ Скопје кој знае нека ме дополни. Лонг лив Гари :rofl: :rofl:

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  2. badem4e

badem4e Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    378
    Допаѓања:
    178
    девојки каде да си најдам патики на плута од напред пониски а позади на повисока плута барав на нет слика да ставам ама не можам да најдам баш такви

3. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.691
    Допаѓања:
    8.746
    Па Гари ги има насекаде околу Скопје.Има во трговски,кај универзална исто има една... :) Скрос обични салонки се,немаат многу голема штикла.За 300 денари се совршени. :)

4. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Има и во Скопјанка во Аеродром. :D
    Јас имам еден пар салонки од таму, сиво накај црно.
    Не се нешто многу удобни, а ни квалитетот не е wow, ама за тие пари и две носења се исплатат. Мене посебно ми се допаѓаат што имам можност да им правам што сакам, да им закачувам што ми текне и да си ги преправам како ми одговара.

5. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Ваква приближно слична си купив пред некој ден од една продавница, кај Тинексот којшто се наоѓа нешто (во близина) позади градска болница.

6. soncicko

soncicko Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    73
    има во мотиви

На spanko му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Buubica

Buubica Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2011
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    245
    Имаш и во Котон вакви како на слоеви ама се поскапи и во Мотиви и во Котон. Најубаво да видиш во БодиЛајн а јас видов и еден во Џордан 1200 ама беше специфична боја...како резеда нешто така..

8. StefiNikola

StefiNikola Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    57
    Првиов фустан го имам јас, го земав 1000 ден пред 2 недели, иначе незнам како се вика продавничката во ГТЦ се наоѓа на најгоре од страната на плостад, нема утка има над 100 модели на фустани

9. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Девојкииии сакам да си купам дуксер женски нормално да не ми дува туку позалепен за тело, без патент напред ништо само дуксер со капуљача по можност виолетова, розева боја како и да е. Кај да најдам по пристапна цена? :*

10. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.577
    Вакви.
    Имате видено некаде?
    *Значи стрикно оваа боја. :)

На easyyyyy, marama и femina90 им се допаѓа ова.
  11. lylaby

lylaby Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    334
    има ли некој забележано балетанки или кремасти или црвени кондурки некои убави??на крај краишта балетанки каде има голем избор а пристојни цени?фала позз

12. Buubica

Buubica Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2011
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    245
    И јас барав па затоа го превртев градов буквално...резултат- Њу Јоркер едноставни меко платно 669 денари и мислам дека се најисплатлива верзија, освен еднобојни има и 2-3 модела шаренки. Сума сумарум пристојно. Останатото е све мејд ин чајна и над 1000. Има во она дуќанчето за кондури коа влагаш во ГТЦ од задна страна секакви шарени по 900 и 1200 ама кинески се а ако веќе купуваш кинески оди во Гари продавниците ќе платиш 300 денари максимум за балетанки ама па не се ништо посебно.
    Е сега поубави и поквалитетни има во Шевињон кожни на попуст 1900 ама зависи што бројче носиш. Лани купив едни од кај нив вака на попуст мука немаат. Така да изборот е твој.

13. lylaby

lylaby Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    334
    во нју јоркер се премногу спортски,а има останато како светкави со голо прсте ама некако неквалитетнио ми делуваат а и разграбани се нема бројче...на влез во гтц ако мислиш кога влагаш откај холидеј ин има знам по 1200 ама кинески се велиш?хммм а па 2000 па за балетанка не ми се дава ..некако мн ми е а сепак поквалитетни ќе се.....јас сакам да се така за секоја пригода да не се премногу па спортски.....ќе проверам деновиве ќе шетнам во секој случај фала поздрав

14. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Сличност со бојава 90% :D
    Овие на сликава се подреч, тие позагасита плава, ама таа нијанса е отприлика.
    ГТЦ прв кат, лево и доаѓа Пеко продавницата а десно пролаз па Виктор Шевињон, меѓу нив оваа продавницава нова е од зимово (јес да и претходно беше продавница за чевли ама сеа друга е).
    Во неа вакви само со отворен прст. Јас се заљубив во нив, ама за мој џеб беа солидни околу 3500, а барам и други чевли кремасти и затоа не се почастив со нив. Али сеуште си ги сонувам :lol:
    Значи беа на крајот на продавницата, не беа ставени на полиците со чевли, туку беа врз кутии од чевли.
    Влези си таму и речи тиркизни/плави со отворен прст кај ви се. Ќе ти ги покажат.

А дека го превртев мислам цел град за чевли ем со сестра ми за матура ем за мене за свадба и само во оваа продавница видов тиркизни :wasntme:

На Ashling му/ѝ се допаѓа ова.
  15. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    1.339
    Допаѓања:
    48.019
    Женски дај кажете каде да купам мала,може и плик ташна.Ми треба шеќер боја или светло крем.Само да е многу едноставна,без никакви додатоци,штрасови,светкави брошеви и сл.
    Немам време да шетам многу ,целата се укочив,а утре сум на свадба.

16. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    6.982
    Допаѓања:
    26.368
    Во Чаршија :)

На ph.orhideja му/ѝ се допаѓа ова.
  17. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Лабело еуцерин?Сегде распродадени по аптекиве. Да не сте купиле скоро од негде?

18. TammyDeyn

TammyDeyn Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    240
    Какви бои имаше од сакоата?
    Сакам формално, црно, или темносиво...Има некаде низ бутициве по пристојна цена?

19. happynessss

happynessss Истакнат член

Се зачлени на:
    30 април 2011
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    18
    Каде може да најдам кремасти балетанки???? или барем светло кафеави ????

20. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Во многу бои имаш во Њујоркер