^^ @mwatchi - Црните салонки на Рампа во Аванти, x-cess и сличните продавнички се движат околу 1200 денари. Штосни искинати фармерки ја си купив од една маалска продавница , скоро за џабе, 850 денари. А boyfriend искинати си земав од Mana , @ALISA0000 побарај таму, доста солидни се и со цена, 950 денари. Инаку во stradivarius гледав пред недела дена, има убави искинати светли, boyfriend и skinny, зависи каков модел точно бараш. Јас не знам каде да барам убави патичиња, не сакам да ми бидат преспортски онака, сакам моделче како Converse, ниски, крем боја или бели, ама по нешто пониска цена. Гледав низ Лептокарија и city mall, имаше во Principe ако не се лажам, ама розеви или шарени , а тоа ми е too much.
Ако прашуваш за машки во pull&bear. скапички мислам беа. ако си инвентивна кај кожарите на Бит па смисли нешто
Прaшaњевo не ми е бaш зa oвдее... Дaли некoј/a пoрaчувaл/a.. Кoлкaви се гoлемините, и дaли леснo се oдлепувaaт?
Вакви на алиекспрес ќе најдеш многу поевтино, и можеш да си провериш и димензии. Не знам да одлепување.
Ми требa некoј штo ќе ми oбјaсни кaкo дa стигнaм дo Шуткa, Рaмпa,Бит пaзaр и слични местa зaa пaзaрубaње aкo стaртнaтa пoзицијa ми е Автoбускa. Фaлa.. не сум oд Ск и не знaм кaкo дa стигнaм дo нив пишете ми aкo требa ЛП ...a oвa мислење бришете гo.
Од автобуска до Рампа можеш да стигнеш со број 41, 31,51,58,67,70. Имаш прво станица кај Веро, па Југодрво, па Билна (тука можеш да се симнеш и да продолжиш право накај Рампа накај што оди автобусот, имаш малку одење, само ќе преминеш раскрсница и тука се продавничките за обувки. За Битпазар има повеќе автобуси 52,63,65,45(приватен), и имаш Веро станица, судска, и следната е Битпазар, а за во Шутка мислам оди 20ка од железничка, и има можеви 20 или 30 минути возење, ама ќе знаеш каде е дефинитивно.
Да ве прашам дали некоја купила тренерки од типот Најк, адидас, пума итн. од нашиве групи на фејсбук ? Дека најдов комплет по 2200 , оригинал ли се? Или знаете ли некоја група што продава оригинал ?
Дефинитивно не се оригинал, ги нарачуваат од алиекспрес и после ги продаваат поскапо, поубаво во Шутка оди купи си отколку од фб.
@desire. Обични еднобојни маички имаше во продавниците на Terranova и Calliope. Разгледај таму, можеби има нешто останато од намалувањето. Кога бев последен пат имаше само величина xs, но не се сеќавам за цената и во која боја.
Благодарам @lunicka , ќе одам утре да ѕирнам. Туку, кога сме веќе на темава, утре планирам да одам и во Чаршија, од таму никогаш немам купено чанта а многумина ги фалат чаршиските бутици за супер квалитет и добри цени. Каде конкретно да барам убава, голема и шик кафеава чанта ? Ги меркам низ city mall, во Аксесориз, ама сакам ефтинко да поминам, 2 ипол илјади не ми се даваат. Ваков некој си модел...
@sofijanoka А да побараш во Бета Пет во ГТЦ. Се наоѓаат одма до Југотон и сум наоѓала многу убави ташни по пристапни цени. За квалитетот не коментирам. Пред 2 години на мајка ми за 8 март и купив ташна од David Jones за 1750 и уште е како нова.
Здраво дали знаете каде можам да најдам бордо суќна уз тело да е не ми е битна должина многу ми е битно а не можам нигде да најдам