Имаше исти вакви крем, на штикла пред некое време во Perla shoes во Охрид, не знам дали ги има уште. Види си имаат страна на фб.
Нешто вакво и цени од прилика ако знаете? Значи не многу високи,минимална штикла,ама не рамни скроз. Гледам многу девојки ги носат по градов.
@MissChievous Од искуство ти препорачувам од каталозите од Орифлејм. После неколку несреќни купувања на не многу евтини чадори, конечно избрав чадор што ќе го користам и кога денот е врнежлив и тивок и нема да ризикувам да го отворам кога е врнежливо и ветровито. Можеби како негативна страна е тоа што материјалот е малку подебел од чадорите за еднократна употреба и бавно се суши, но во однос на функционалноста таа е занемарлива за мене. Ако си заинтересирана, можеш да го разгледаш тековниот каталог на Oriflame на нивната интернет-страна каде има женски чадори во две нијанси, потемен (799 де.) и посветол (549 ден.). Каталогот е валиден до 5 октомври.
Може и не е многу соодветна темава, ама итно ми треба да ми каже некој каде да најдам вакви патики, и дали сеуште се во продажба со оглед на тоа дека застарен е моделов. Очајна сум, bare in mind!!! или овие, што е поверојатно да се најдат. Фала однапред.
@Bescheiden мислам, иако не сум 100% сигурна, дека овој модел го видов во Спорт М, во Веро, кога ќе излезеш од Џамбо, веднаш лево, на втор кат. Инаку беа со многу ниски цени, одделени, па претпоставувам дека има по еден пар од тие модели.
Сакам комбинезон (комбилизон, незнам ни како е правилно ) со висок струк, а во горниот дел како корсет... Некој некаде нешто слично да видел?
Во трговски до фото бимбо има еден дукан сум видела ама пред некое време, во лептокарија 2-3 дукани имаше летово, во беверли хилс на втори спрат на терасата што гледа према рамстор. демоде се више тие бе...