И мене би ми годело вакво нешто , имаше и некоја друга девојка што бараше сличен нотес/ тефтер. Ако има некој било какви информации, нека ни пише.
ги има 1400 мислам дека беа.Ги има во сива боја во црна...и уште една ама не сум сигурна која .Многу се пријатни на тело и со висок струк се,али квалитетот е...катастрофален!Една недела ги имам а се прават како топчиња од материјалот.
Јас лани си купив баш такви од Дора во ГТЦ, внатре се целите со крзно и што ми е најважно не пропуштаат вода. Многу сум задоволна од квалитетот, можеш да провериш таму.
@simoncelicius Јас Во книжарите барав, ама имаат само обични тефтери или како споменари Треба да проверам уште во Офис плус, а ако не најдам, крајна опција ми е да нарачам од aliexpres
На тезгите на Бит пазар, кај Зегин Ако сакаш поефтини. А има убави прслучиња и во Њу јоркер, постојано на попуст наоѓам и за 200/350 денари и тоа со пуш ап. А овие на Бит пазар имаат преубави дезени, и шарени и еднобојни и мазни и со чипки и оние balcony. Некаде од 150 до 200 се тие со пуш-ап. Оние обичните се нешто поефтини. Не ти ги препорачувам само сара фешн, затоа што се преценети, истите од тезга ги продаваат за дупло повеќе, ако не и тродупло.
Каде можам такво "џемперче" да најдам? Само понеутрална боја да биде (нежно кафеава, кремава) и нема да смета ако има капуљача.
Девојки не знаев кај да прашам па затоа тука.. Знае некој кај да најдам од оваа четка за заби на склопување? Ја видов кај едно девојче од Студентски ама не ја купила од Скопје, ако знае некој кај би можела да ја најдам нека ме информира.
@Talita, не знам дали се продава ама летово доаѓаше гратис со паста за заби. Инаку, да знаеш дека многу е неквалитетна, мене ни месец дена не ми траеше- влакненцата брзо и се искривија и парче ми ги направи непцата.
Конкретно оваа ја немам забележано, но во Дм има вакви четки на склопување. Јас имам купено и солидна е за на патувања. Инаку,почнаа ли роденденските попусти во City mall,конкретно ме интересира за Лиска и другите продавници за долна облека?
Здраво девојки Дали некој знае каде можам да најдам од тие перниците за трудници големи во вид на потковица што ги имаше едно време на Групер?