@nata38 Претпоставувам дека терминот коцкасти кошули се однесува на карирани кошули. Како и минатата така и оваа сезона се актуелни, така што може да ги најдеш низ различни продавници и со различна цена. Ги има во Bershka, Terranova, LC Waikki.
бев во офис и ги нема... и јас изгледа ќе нарачам од aliexpress.. ако најдеш нешто интерестно, сподели
Имам големи гради, па ако начекаш некаде убави прслуци, не бабински, ама без пуш-ап и без чипки, информирај ме Јас мака мачам да најдам нешто ем удобно (да не се осеќам како тегови да носам), ем убаво.
Каде низ Ск можам да најдам за себе убави, квалитетни пижами, така подебелки за ладни денови. Значи да се квалитетни ама да не се 3000 денари?
I vo Woman's secret ima mnogu ubavi, a I kvalitetni. Jas sum mnogu zadovolna od nivnite. A za Struzanka, se soglasuvam so kate89.I nivnite se mnogu ubavi I so kvalitet.Mnogu ubav I prijaten pamuk.
Девојки каде можам да најдам убави свечени фустани? Ми треба нешто како фустаните во Ламас или од Емили ексклузив. Скопје знам дека има и едно девојче Ива од Atelier by Iva и таа прави убави. И некое Hera ми излезе на фејзбук и таму не се лоши... Значи ми треба фустан во некој ваков стил. Цената не е толку битна само не знам кај да барам на друго место за кај ептен блиска личност ми е за свадба <3
@Discovery свечени фустани има во бутик Енџел, се наоѓа во Бисер на приземје и спроти Триумфалната порта во Центар.
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.ne...=c23febe886b92c8cb9f4ee4b3a29b395&oe=568E567A Негде низ Скопје вакви , овие од Куманово се :/