Девојки сакам да купам квалитетни чизми, битно ми е да не пропуштаат вода и да ми ги држат нозете топли, од каде би ми препорачале да купам? Цената не е битна.
Ми треба и незнам каде да најдам: 1. Куфер средна големина, под 4000ден, и да не е кинески 2. Мал, ама поквалитетен чадор 3. Гумени чизми hunter
@kjukli за гумени чизми провери си во дуќанот за кондури во ГТЦ после поранешна Египет слаткарница, што гледа накај Жена парк. Појма немам како се вика дуќанов, а стално ја поминувам, голем е, а гумениве ги гледав пред еден месец и беа околу 1000 а може и помалце, не ме држи сеќавање.
Visoki baram, mi gi slikase edna feminka bas ovie sto gi spomnuvas A i vekje dva pati site prodavnici vo Gtc gi prebarav. Fala ti sepak
Сакам од овие тренди капутчињата со штосни патенти и струкирани што се, ги има во секој втор бутик во city mall, знам дури и дека сакам темно жолто да ми биде (оваа нијанса), онаа фина есенска боја. Ама ги гледам по молов, 3500 некаде се движат. Дали има некој сретнато нешто вакво во било каков бутик (маалски, чкљ) по гага цена? Сакам ама не можам да дадам толкава сума со оглед на тоа што имам добри 4-5 јакни (капутчиња, спортски, кратки, долги) за овој период.
Дали знаете што се случи со таа продавницата за чевли на рекорд до специјал што беше? продаваа 4ever чевли, знаете ли каде да ги најдам сега?
Каде има убави блузи по долги (ама не сакам џемпери, ниту кошули) како за на работа, за излегување...
Женски каде можам да најдам фармерки со висок струк, ама поевтини(на поевтини мислам поевтини од Bershka, P&B итн.)?
да видиш во певекс, еднаш (ама само еднаш) имам начекано и купено пред 2 год, убави за 500 ден, панталони-фармерки тегет еве ги денес на мене ги носам, стреч со средно висок стук.
Сакам фармерки со висок струк со паднати џебчиња на задникот назад каде да најдам во Прилеп ? Сите на задникот ми стојат ужас .
Во Бершка има, 1200 денари е. До душа, цените на карираните кошули секаде се тие - илјадарка, 1200, 1400...
Здраво, да ен знаете каде можам ваква или слична лампа во СКопје да најдам? ми кажаа дека мало некаде, хартиени биле..Или било што дрго во врска со диносауруси, а интересно . Фала