Би ризикувала за ризикување, ама нит ми се чека толку време нит па картичка за порачување имам. Неонка сум за овие онлајн купувања. Ова Лусидо кај е? Штиклава многу тенка ми ја личи.
Колку што сум запознаена, Лусидо е онлајн-продавница, со достава на производи низ цела Македонија. Во последно време се запнав за овакви чизми (иако имам веќе имам 3 пара слични), и имам чувство дека сепак ќе си ги купам, и ќе ги носам ретко - ама квалитетно Ако случајно ме претркаш, сликај ги и постирај ги да ги видиме P.S. City Moll е преполн со овие модели, мислам дека цените се движеа до кај 3500 денари.
А бре и јас ќе земам обавезно, ама периодов сум егејка, не ми се давет пари за нишчо. A мерак ме има фатено, морам вакви да си земам.
Spoiler Пушчај ќесето, оти парите и таке че зајдат. Барем купи си го тоа што го сакаш (ја овака се тешам )
Ми треба пончо, вакви нешто, ве молам дали знаете каде има http://www.crnobelo.com/zivot/moda-...-treba-da-ja-imate-ovaa-esen-toplo-ponco-foto
Понча, претежно со ацтечки мотив, видов во Њу Јоркер што е во Веро Џамбо, претпоставувам дека истите модели ги има и во Сити Мол. На дел од сликите, девојките не носат класично пончо туку голем шал а баш таков има во Страдивариус, околу 1000 ден.
Дали знаете во Скопје каде може да се најдат вакви слични јакни, да бидат и како за секодневно носење не само за скијање? Фала однапред.
Мислам дека го имам поставено прашањево поодамна, но не добив одговор, па пак да прашам. Каде можам да најдам мартинки по пристојна цена во Скопјево?
Пред некој ден бев во Спорт вижн и имаше избор на вакви јакни како што бараш, убави беа, можат да се носат и за скијање и за секој ден.
Фармерки некои тексас ама не светли мн туку онака измеѓу нијанса. Не многу скапи. У Њу Јоркер по 2,500 беа, ептен претерано.