@moon1 во Страдивариус има, но не знам цена. Види на страната. @Talita исто во Страдивариус имаше вакви шешири, 990 ден. Има и во Бершка, но беа поскапи.
Луѓенца,каде да најдам фустанче за на свадба, по можност да биде црно,пообично и не премногу кратко ? Цената не ми е битна.
Девојки, итно ми треба да ми кажете ако знаете, каде во Скопје се продаваат дресови , на Јувентус конкретно , и цена ако знаете ? Фала многу
Спроти Ботони. Кога влегуваш во ГТЦ од плоштад, првиот пролаз од лево, после Стопанска банка... Нема да го утнеш. Се надевам не ти смета што јас ти одговорив
Девојки каде има избор на здолништа А крој до под колена без многу фалти и тракатанци за сегашнов период да не се многу тенки нешто вака. И избор на црни clutch чанти беш додатоци по нив
Во ГТЦ ќе најдеш сигурно, јас имав најдено лани во неколку продавници, а цената беше 600-800 ден. (се разбира не се оригинал)
Девојки каде може да се најде убаво машко одело, а да не е прескапо? Битно да е младавачко со струкирано сако и потесни пантоли не класика одело
Попусти во космо !! http://fashionel.mk/ubavina/vashite-omileni-parfemi-i-proizvodi-na-ogromna-akcija-vo-cosmo