Луѓенца, кај може да најдам низ Ск, убаво дебелко пончо? По можност да не е ептен скапо Благодарам однапред
Девојки каде можам да најдам во Скопје ваква чанта chanel?? Имаше во еден бутик по 3000 ден беа, демек оргинал )) барам поефтина!
Ај помош. Висока сум 160 значи ниска, и панталони со низок струк никако не ми стојат. Оние класичните што се поубави и поквалитетни пр. на Манго, најмалото бројче ми е големо денес пробував 34ка на Бершка и големи ми беа горе над колковите и од колената надоле. Хорор значи. На овој модел мислам. Дајте предлог каде да купам поквалитетни панталони, што убаво ќе стојат, да не ми се собираат, па и со висок струк нека се. Десет пара пробав денес, што Бершка, што Страдивариус, ПимКие, и остали чуда и ништоооо не ми стои.
Не знам дали е баш прашањево за овде ама сепак ќе го пишам. Ако има некој од Куманово овде или било кој да знае колку е разликата во цени на Биана од продавниците во Скопје што продаваат чизми на Биана и од нивната продавница во Куманово? Овде чизмите до глужд им се до 4500, а високите околу 5500 ден.
Можеби се до 500 ден поефтини во Куманово, зависи во која Биана, постојат две различни фирми/фабрики... Biana Shoes и Biana Trade. Првите имаат сопствена продавница во ГТЦ. Провери на нивниот профил на facebook...
Знае ли некој од кај можам да си најда вакво. Барав секаде низ ГТЦ ама слабо. Некаде поевтино да е. Фалаааа ♥
Ах маки кој разбира...како себеси да се читам.Викам јас огромни им се хѕ ...кај нас нема бројчиња за поситни девојчиња Фармерки се наоѓа почесто,панталони нема шанси.Од H&M имаат 32 ка и јас си имам 2 пара купено со висок струк, види по овие Мега Фешн што имаат отворено како аутлет на H&M, ма да лупаат цени тука, јас моиве по 10-15 евра на попуст ги имам земено.Исто можеш и да си сошиеш,така најубаво, јас 5-6 пара си имам сошиено.Разгледај се наоѓаат убави материјали по 300-400 денари ))
Девојки ми треба термос- чаша за кафе. Имав видено низ Старбакс ама не знам каде да барам низ Ск. И која цена се движат
@moon1 i @Talita ubavi sapki i beretki moze da si najdete vo Miss Spice. Imaat soliden kvalitet za prifatliva cena. Baram ednostaven crn fustan kako na slikata, so toa sto dolzinata moze da varira. Vazno e da bide zapazen gorniot del so rolka. P.S. Ne mi go predlozuvajte City Mall zosto ne vidov ni odblizu vakov model. Vi blagodaram ☺
@aways поефтини се, околу 140-170 повеќе од 200 не се, ама тие како чаша што се. Оние баш како термоси, поголемите се околу 350.