Девојки каде да најдам чизми, така посекојдневни, пообични, црни- поевтини. Всушност не мора црни може и друга боја. Благодарам однапред.
Аванти, или било која друга продавничка на Бит пазар. Можеш и во Ил камино да провериш дали имааѕ останато бројче. Имаа попуст.
Исти вакви дали има во Биана, Свон или на друго место? На оваа страна се нарачува онлајн, ама би сакала да ги пробам на лице место.
Каде да најдам модерна покривка/миленце за на маса што ќе ја ставам под стакло? Да не биде од оние старинските.. боја црно, сребрено И да бидат мали се прифаќа
Nekoj da mi kaze kade mozam da najdam ubavo ponco? i krzno za okolu vrat, kako dodatok za na kaput mi treba
Vo euroasia ima na popust farmerki ne gi gledav dali ima crni ali pisuvase ceni za 600den i 800den.Kako i da e tamu sigurno ke najdes so visok struk
Каде можам да најдам чизми црни до глужд на мала штикла до кај 1000 денари во Скопје. Нешто вакви слични ко на сликава.
Ако сè уште бараш, последен пат видов во Њу Јоркер во Веро, Скопје. Цената мислам дека беше 3999 ден., можеби нешто плус-минус.
Во Evroazija во ГТЦ бев вчера имаше попуст 70%, имаше многу евтини работи и фармерки по 200, 300 денари, сигурно ќе најдеш таму.