И да веќе кога прашувам каде би можела да најдам вакви очила Ми требаат за со диоптер. Фала однапред [/quote] една другарка си купи вакви исти , за со диоптер и се и нејзе ги зема на плоштад една продавниза за очила што е , лесно се наоѓа. ама не се баш ефтинки
една другарка си купи вакви исти , за со диоптер и се и нејзе ги зема на плоштад една продавниза за очила што е , лесно се наоѓа. ама не се баш ефтинки [/quote] На Зелен пазар, си ги купуваш за 200-300 ден и после ги носиш во оптика да ти стават стакленца со диоптер
Карина провери на Битпазар во тој делот што е после пазарот кај што се продаваат ранци и сл. Spoiler Значи го поминуваш Зегин и право има пат за накај чаршија, а десно има пат за накај пазарот. Ако не ти е јасно пиши ми ЛП. Знам од таму купував полнач па загледав и маски за телефони, но за ваков не знам дали има. Ако ти е успат провери. Свити за фармерки вакви слични видов во 26ти Јули, само тие беа како светли, доле изгужвани и беа искинати. Провери и во Еко шопинг може да има. А такви како вторите не знам дали ќе најдеш искинати, но таков модел-таква боја има во мала продавничка карши Соравија што е.
За жал не сум повеќе во Скопје. Абе видов на многу места ама ништо, а оваа маска ја упропастив мора да најдам нова Ако случајно некој поминува од таму нека загледа ако не му е проблем, па ќе ја терам братучетка ми да оде да земе и да ми ја прати.
каде можам да најдам квалитетни и убави црни фармерки ? кои после едно перење нема да им падне бојата обични сакам без апликации,класични
Ми треба некоја шарена марама од оние малите, баш на врат што се врзуваат. Ограничена сум со време, па да ве прашам дали сте забележале нешто интересно, каде поточно и која цена?... Благодарам однапред!
Во Бижутерија Софи во ГТЦ и во Бисер, има такви марами во многу дезени и бои, имаат и додадот цветче, мислам дека се 150 ден, истити ги има и на пазар по таа цена
една другарка си купи вакви исти , за со диоптер и се и нејзе ги зема на плоштад една продавниза за очила што е , лесно се наоѓа. ама не се баш ефтинки [/quote] Optika Italijana vo GTC , 3000 denari se jas imama crveni , najubavi pozdrav
Да не знаете каде можам да ги надјадам овие лакчиња? Случајно купив едно вакво, ради бојата ама се покажа ептен издржлив, могу убава боја остава со еден слој, и трае ептен, не се лупи со недели.
Туууу што убави личат сакам и јас!! Ако знае некој нека јавува! Еве и ја оффтопик да ти кажам дека наместо да ги дочекуваш да стигнат кај нас за три лета како што ти кажа Тами, ќе си одиш во Солун на 15 јули ќе си го купиш ем сега ем за пола пари
Дали сте виделе низ Скопје цветни салонки,не е битно дали се отворени или затворени.Вака нешто: *Не мора да им биде црна основата,битно е да се цветни.
Уфф Багуфче исти вакви на беличко само гледав сега на нет и мнооогу сакам да си ги порачам (купив 4 пара во последниов месец ипол така да ќе ме исфрлат од дома ако донесам нови) Инаку се преубави ама ги има на нет само Кај нас сум видела ама на полна пета онакви а тие не ми праат мерак мене. Има во она Трафик накај Кисела Вода тон такви. Еве ги овие од нет ќе си пукнам колку ги сакам!
Во Офис шус во гтц видов пред 2 недели овакви цветни ама со кремава основа. Висока штикла баш ко овие и подигнати напред
Ima niz Skopje neshto popust ili slabo periodov,i uste edno prasanje...dajte mi predlog na fini prodavnici za mashki (za matura mi treba) =)