Некој знае ли точно колку се теговите во џамбо? Од колку кг и колку пари се ми треба точна информација.
Тие од 1kg ми се чини беа по 159 денари, барем јас кога купував (лани). Тогаш имаше од 2 и од 5kg, тие беа поскапи. Ама ги немаат секогаш, еднаш се наканив поголеми тегови да купам и ги немаа. Како ќе начекаш.
Ако бараш памучни има во Страдивариус материјалот е прубав (вискоза со еластин ама миниално) има добри нијанси баш зимски. Цена околу 590 а во Калиопе имаше патам ако земеш две втората испаѓа на 50% попуст незнам дали ова трае уште,провери си. Има избор на бои доста. Каде можам да најдам заштита за гвинтови ако така се вика тоа што оди позади гвинтот на обетката да ја држи поцврсто? И каде има избор за лизгалки да не лутам?
Мама, не знам каде и дали воопшто се продаваат, но јас пред извесно време си купив комплет обетки од Котон, па заштитните винтчиња си ги користам со сите обетки, зашто стварно многу пара имаше. Станува збор за оние малите обетчиња - сигурно ги знаеш, речиси сите такви доаѓаат со заштита и добиваш многу.
@Mama25, јас барав одамна ама не се продаваат. Најевтина варијанта е да си купиш најмали, најобични обетчиња за 10/20 денари од битпазар и да им ги извадиш тие. Јас така направив.
Здрави на ситее! Сакам на мајка ми да и ја купам кремата EUCERIN HYALURON FILLER таа дневната крема (за нова година знам дека е рано ама треба да се почне да се штедат пари), може ли некој да ми каже која цена се и каде можам да ја најдам?
http://www.aliexpress.com/item/Fash..._78_77_80,searchweb201644_5,searchweb201560_1 Има ли кај нас вакви четки за тапирање или сепак да порачувам од интернет?
Moja drugarka si kupi slicna siva so koralna boja bukvi, mislam deka ili e od terranova ili od telly weil, ke ja prasam i ke ti kazam za sigurno.