Јас пред 3 години го купив од шутка 1000 ден и уште го носам, не верувам многу да се сменети цените иако од тогаш не сум отишла, види провери
Женски каде има големи и бујни елки? Бев во Џамбо и Меркур, планирам и во Вучко. Ако имате уште некоја идеја плис шеар
Женчиња, кај да најдам низ Скопје боди на фирмата Manken? Многу ми се убави, ама таму кај што бев потрошено беше она што го барав. Ми треба долго/три-четврт крем и/или црно.
Каде би можела да најдам капут убав, у зара/бершка/пулл&беар не ми се свидеа. Минатата година во Мега Фешн имаше од Масимо Дути прекрасен крем капут со кафени копциња и сеуште барам дали го има но сите се продале. Многу ми е криво .. ако случајно некој видел во некоја нивна продавница дека сеуште има од тие или го продава својот таков ако знаете за кој зборам(хахах ептен го сакам) нека ми пише, Иначе, на други места би видела низ Скопје ако имате да предложите... цена околу 3000 ден.
На долниот влез од клиника, од кај микробиологија што се влага, лево по уличката и десно е на самата улица, малце е забутано ама ке го најдеш.Имаат преубави капути наше производство, продавницата е на два ката, вториот е цел со капути и има многу избор. Јас лани зедов два, едниот 2600, другиот 2400.
Прашањево не е баш за тука,ама сепак да си прашам,знае некој каде можам да најдам поевтин блендер во Скопје?
Женски каде можам да најдам чизми до под колена на дебела штикла од некои 7,8 цм? А истовремено да не се поскапи од 2000,2500 денари? п.с. на бит пазар проверив
Каде низ Скопје можам да најдам вакви слични фустани? Гледам доста се носат вакви модели, ама по бутици јас нигде немам сретнато. И не мора да бидат толку отворени во пределот на рамењата. Исто и во должина можат да бидат подолги, до под колена. Благодарам однапред!
Бев .. и не ми се допаднаа, сакам некој поштосни .. Бев и у Мега Фешн и неможам никако да го најдам тој од Масимо ... многу се разочарав
деновиве поминав покрај нивната продавница, имаа залепено налепници со попусти нешто на излогот, не прочитав конкретно што најубаво посети ги
Хубо маркет (во близина на Александар Палас). Барем лани имаа најдобар избор. Имаше преубави, густи, со/без светки, многу високи (над 2.5м) и пониски. Само имај во предвид дека се нијанса поскапи од другите места
горе на трет спрат на гтц, прошетај ги сите продавнички.. јас си купив дебел црвен долг преубав за 2600