Блендер имам,ама сакам нешто како Нутри Булет за правење смути,не дека со блендер не се прави,ама сакам баш таков или сличен како НБ,да не знаете кај има,а башка и поевтин
Има на Горење околу 4000 ден со исти функции како нутри булетот бар така ми го презентираа во нептун. Иначе имав јас беко од 400 волти и си беше супер за смуди, со тоа што не ставав јатки да крши туку мелени предходно ( во продавница за здрава храна ги мелат)
ВЕ МОЛАМ ЗА ПОМООШ!! Откако го мириснав парфемот Obsesion се опседнав со него. Кажете ми каде можам да го најдам во Скопјево наше и која цена. Фала ви однапред. inlove:
Мене тие што ми се допагаат од урбан стор се 6500 ама се без штиклата. И за разлика од сите чизми од ваков тип низ градов се обложени внатре и се мн топли. Чекам новогодишен попуст искрено и се надевам дека ќе има до 50 %
Дечки каде можам да најдам низ Скопје вакви бели фармерки-хеланки со висок струк само да не се премногу скапи и ролки што се со гол стомак.. Фала ви
Feminki pomagajtee ! Sega za Nova Godina site ke nosele stikli, pa ajde i jas. Mi se dopaga ovoj model. Kade mozam da najdav vakvi,no malce poniski negde 5ka broj. Na linkov ima slika. https://www.google.com/search?q=wom...ih=657#imgrc=ii83OcRhrU7VOM::makeup:(hollest)
каде што живеам има една продавница, покрај асортиманот во продавницата, прават штикли по нарачка, е сега треба да отидеш да пробаш готов модел за бројче, да кажеш боја, материјал, висина на штикла и да почекаш околу недела дена да ти ги направат, познавам девојчиња што имат вака земано штикли за други градови не знам, а и не верувам таа висина црвени да најдеш по продавници, за црни има шанси
скоро исти вакви персин куманово 2300, јас земав малце поинаков модел од таму за 1300, има многу избор а поскапи од 2300 нема, види и на фб имаат слики.
Девојки каде да најдам убави бордо хеланки, цената не е важна. Цел City Mall го свртев и ништо нема шарени некои, а јас сакам обични бордо.
Бордо обични во Персин, ти кажувам за тука пошто видов имаше чизми земено од таму Јас бордо зедов од бутик Ена исто од куманово, прилично евтино ги зедов и доста квалитетни се покажаа до сега. Во Скопје едно време имаше во Мана, сигурно пак ке добијат, а во Шутка има сигурно
Да, но бев во Персин и број немаше. Јас дефинитивно имам проблем со бројот. Е за Ена не сум била, размислував за таму, деновиве ќе одам пак. Во Мана еднаш зедов и при првото носење ми пукнаа. А и за Шутка исто.