Што ви се пие во моментов ? Зошто е заклучена Има ли тема : Порачување на производи од каталог или купување од парфимерија ??? Ако нема одма некој нека отвори
Јас ќе кажам,иако незнам баш Мислам дека вторава тема,ја нема . А,за првата и ја се прашував пред некое време зошто е заклучена Најверојатно зошто е слична на што ви се јаде во моментов,или што знам
Ке ги затвориш очињата ... ке ја почуствуваш топлината на твојот дом длабоко во себе ке помислиш на темата која ја бараш срцето ке ја најде ке ги отвориш очињата и ке го следиш срцето ... и .... ќе ... ја пронајдеш темата
Имаше една тема, мислам дека се викаше „Интересни сајтови“...Каде беше, ја барав едно чудо време, а е јака тема...Стварно има јаки сајтови, бев стигнала до средина и си велам, ќе продолжам утре, ама така и не ја најдов повеќе... Ај ќе ве молам феминки да ми помогнете....
Мислам дека некаде гледав тема семинарски, трудови ор самтинг Да не некој знае за што всушност зборам?
obrazovanie/seminarska-rabota-t5047/30.html?hilit=%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8#p481385
Јас сакам да прашам дали има тема и каде се наоѓа ако има за лековити бањи и одморалишта? од напред благодарам!
јас сакам да прашам како можам најбрзо да ги најдам темите кои ме интересираат? забележав дека под секоја тема има опција "стави ја темата во омилени" и пробав така со неколку теми, но пак неможам да ги најдам.
Ќе влезеш во контролен панел и под преглед има почетна, известувања, па омилени теми и тука можеш да ги најдеш.