^Фала. Инаку сакав да прашам дали има тема за фустани за крупни девојки? Мислам дека видов таква тема, но сега не можам да ја најдам... Ве молам дајте ми линк ако има.
јас како што знам оваа ја има svadba/kakva-nesvesta-se-zamisluvate-t1015/230.html?hilit=%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B0%20%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B0%20%D0%B1%D0%B5%D0%B2%D1%82%D0%B5#p1353968
имаше таква тема, ама зошто не беше активна замина во отпад во канта де таму ја смести реинбоу kanta/jas-nevesta-t9298/#p1500223
фала ама јас ја барав македонските јавни фаци, мислев дека се вика македонски групи и изведувачи, фала што се потруди
Може веќе си ја нашла ама за секој случај kafe-muabeti/makedonskite-javni-faci-t2446/3760.html#p1539040
Девојки ми треба темата Што кога тој има најдобра другарка.. Или така некако беше . Знам дека имаше таква и итно ми е.. Ви благодарам
Дали има тема за претставата и серијата „Pevaj brate“? Барав во неколку категории и во опцијата за пребарување, но не најдов ништо.
и јас сега барав, ама нема.. можеш да отвориш! .. Јас не успеав да ја најдам, но можеш тука да пишеш, а ако има, ќе те упатат! Љубовни проблеми и совети
Што сметате, во која категорија би било најдобро да се отвори темава? Во серии или пак во уметност? Или пак нешто трето? Затоа што сепак концептот за серијата е осмислен врз база на претставата.