ти благодарам јас го напишав во една од тие теми што ми ги напиша но ако има проблем ке морам да отворам друга тема а искрено незнам како се отвара извинете ако направив грешка поздрав
Ќе одиш во соодветната категорија, да речеме „Кафе муабети“ и горе во левиот агол со розевко пишува „нова тема“
Темата каде што пишува кој со кој хороскопски знак си одговара односно каква би била врската... пр: Близнаци и стрелец: магнетна привлечност и сл
^еве ти ја категоријата, во неа имаш најразлични видови на теми,во врска со тоа што го бараш. drugata-nauka/
Ја пребарав цела категорија, но некако не можам да ја најдам таа тема, не ми текнува на насловот... Сепак благодарам...
Интернет баш.. Ова ако ти заврши работа: http://forum.femina.mk/opsti-diskusii/mobilni-i-fiksni-operatori-t9801/?hilit=интернет оператори
Мислам деке имаше тема нешто како : зошто е подобро да си женско ? Ја барав но не ја најдов , најдов една Тешко е да се биде жена но не е тоа што сакав да го најдам Помош ?!
Еве мислам дека оваа ја бараш, само оваа ја најдов јас ) nasmevka/22-pricini-zosto-e-podobro-da-si-zena-t1374/?hilit=%D0%94%D0%B0%20%D1%81%D0%B8%20%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B0%20%D0%B7%D0%BE%D1%88%D1%82%D0%BE%20%D0%B5%20%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE
Ја барам темата каде што бремена девојка кажуваше како нејзиниот дечко не сака да слушне за неа, а се спремале за свадба....
Конкретно за новинари не најдов, незнам за што конкретно ти треба.Но можеби Македонски јавни фаци, или актуелни политички настани. Или пак нова тема
Еве една тема со дискусија за новинарството и новинарите кај нас opsti-diskusii/makedonsko-ne-objektivno-novinarstvo-t4918/
dom/kako-go-ukrasivte-vasiot-dom-za-veligden-t6067/?hilit=%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%B3%D0%B4%D0%B5%D0%BD