Каде да ја најдам темата за компјутерски прашања и проблеми. Пишувам на пребарувачот горе, ми вика не се пронајдени резултати..хмм ај хелп
дали има тема за поврзани зборови во Форумски Игри на пример јас ќе речам солен леб и сега другиот под мене треба да поврзе последниот збор '' леб'' со друг збор тој под мене леб со сирење тој под него сирење со ајвар последниот збор го поврзуваш со друг разбирате ли ? незнам како да го објаснам ова
Ми треба некоја тема каде што можам да прашам за тоа во Кузман што е за студентите, дали таму може да ти дадат упат некој или само од матичен такви работи
Кога сеуште бев гостин на форумов здогледав тема каде што се објавуваат аватари кои би можеле членките да ги искористат.Не е она од форумски игри за форумџиката над тебе,туку само објавување на аватари па кој сака може да си ги земе.Доколку некој ја знае темава,нека ми ја прати,фала однапред.
Каде да ја најдам темата каде што има потписи пример како мојот Мојот потпис го најдов од фемина ама незнам од која тема беше :\