Мислам дека на форумов гледав тема Живот на кредит или нешто сум грешка? Ја најдов Кредити темата во Дом, ама не ми требаат информативни постови, колку што ми требаат лични искуства за да ги вметнам во еден проект.
^ Ништо чудно и ова да сум го гледала... Или па тоа Живот на кредит на друго место сум го видела Како и да е, и ова ќе ми послужи. Фала ти
Ништо не се случило, еве ја темата. Може само така во момент ти се дало кога си сакала да ја отвориш, да го прочиташ последното мислење, инаку еве ја: seks/dali-sum-bremena-t424/
Ништо, тоа сигурно се случило ако некој постирал последно мислење, па може после се навратил или да го редактира или да го избрише, па затоа така излегло дека темата не постои.
Еве ги темите каде можеш да споделиш лични слики, а ако мислиш на темата што мислам дека вчера беше отворена, ако сега ја нема најверојано е избришана, не знам. sliki-moda/sliki-od-vasite-omileni-cevli-sandali-stikli-na-platforma-t6181/ sliki-moda/omilen-nakit-sliki-od-vasa-licna-kolekcija-t5254/ sliki-moda/vasite-canti-t7383/
Се надевам ќе ти помогне... vrski/rodendenski-podarok-za-partnerot-t95/?hilit=%D0%A0%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8%20%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%BA kafe-muabeti/mi-treba-pomos-za-edno-iznenaduvanje-t8937/ opsti-diskusii/rodendenski-podarok-za-bliskite-t9806/