Има ли тема за нокти за Нова година? Не ноовогодишни, туку какви ќе ни се ноктите за Нова година. И не ме карајте бидејќи брзам.
http://forum.femina.mk/threads/Фемина-Колумна.6807/page-2#post-922292 повели. Сакам да прашам дали има посебна тема каде може да поставуваме прашања во врска со средното образование ?
^сакам да прашам во врска со едни книшки што ни ги даваа на почетокот на прва година,оние за редовни ученици.
Tie vi se davaat deka ste zapisani vo sredno i jas imam ama nema da vi gi baraat za nisto jas i zavrsiv sredno i za nisto ne mi ja pobaraa mislam deka mi e vo fioka uste
Девојки нели имаше тема „ Вашите очи " или нешто слично . Таму се поставува и лични фотографиии . Има или се лажам ?
добро каде испари темава неможам да ја најдам нова беше девојката прашуваше нешто околу првиот однос но никако неможам да ја најдааам.
Имаше една тема за групи и изведувачи каде што се гласаше за подобриот(според тебе) и секоја недела се менуваше групата или изведувачот.Неможам да ја најдам ,каде е ?
Има ли тема за терористичкиот напад врз карикатуристите? Не видов таква во Политика и настани. Или некаде на друго место е?