Конкретно за пред дечко не сум сретнала, ама во насмевка имаш неколку теми каде си ги пишуваме најсветлите моменти
Мене ми треба едно мислење, не можам да го најдам, а имам да му кажам нешто на дечкото Се жалеше од жена му дека не чисела по дома, он чистел она сега се породила нешто така беше....ве молам за линк
Dali ima tema "Slab imunitet" Prebarav ama ne najdov, moze I ne sum videla a ja ima. Ajde pomognete da ne otvaram nova pa da me mislite trol4e
Dali ima nekoja tema za kako reagirat vie ili vasite bliski na vest za poteska bolest ili sl?? Ilo kako ste izreagirale,soocile I sl. Barav ama ne mozev da najdam.ve molam itno mi treba
Lujge ima tema za alergii kaj vozrasni najdov edna ama za deca dali nemozam da najdam deka pisuvam latinica a mobilniot ne mi poddrzuva kirilica.ako moze ako ima takva tema link da mi pustite
http://forum.femina.mk/threads/Хари-Потер-harry-potter-1998-2011.4130/page-7 Има и во литература и уметност за книгите тема
Интересни приказни или така нешто беше темата,не можам да ја најдам.Мислам дека темата беше од @Unfaithful18 Нешто за љубовта,за лудоста,интересна приказна имаше