Загледав баш некоја минутка така.... Убава е замислата само ако трае 26 епизоди супер. Нема се да е пренатрупано и на крајот филмот ќе си ја задржи замислата со која почнала. Се надевам дека нема да биде како останатите , почнуваат со една замисла, а завршуваат со сосема друга...
На youtube ќе пишеш Izgubljeni и епизодата која сакаш да ја гледаш, пример Izgubljeni - 1. epizoda. Со српски превод се (ама ги нема сите, до пола ги има).
леле се тупам со денови за теткава Ипек,ме збунуваше кратката коса ,и низ ум никако не ми текна на Фусун,ама таа е,
а што е работата Зенеп што се бацуваше со братучет и ? а што е со детективов зенеп татко да не и е ? хммм многу замрсена серија
И јас еве гледав неколку епизоди,ама сеуште не сум во тек што е и како е..инаку како што имам приметено серијава не почнува во 8ипол туку подоцна...може некој да го каже точниот термин ?
Серијата ми е многу убава. Првите епизоди ги немам гледано ама од наслово одприлика се вклопив инаку секој ден си ги гледам репризите( од 8ипол неможам да постигнам , па има и други турски серии ) бтв јас се чудам од каде ми е позната Ипек , а оно Фусун да било од 1001 ноќ
ги гледав првите епизоди мозам да замислам како им е на родителите на девојчето иако се богаташи , и дури сега свакам што значи да си родител(а кога ке станеш) што значи така одеднаш да ти го снема детето , не дај бозе ппп скраја да е
Да, да Spoiler после Мине, мајка му на Рузгер ќе го најде и ќе го запали да не го види полицијата пошо баеги ќе ги испрашуваат братучедиве.
Што е работава со братучедот? Се бакнале со Зејнап? Па зарем не се братучеди. И оваа Мелиса другарка и какви слика зема од кај Зејнап дома?
Ја загледав серијата, интересна ми се виде. А овој полицаецот што е во главна улога ми е ммммм многу многу секси Изгледа дека и тој ја има изгубено својата ќеркичка, нели постојано се сеќава на неа... Инаку баш супер ако навистина има малку епизоди, што ќе тупат ли со 200 епизоди. Убава серија која е доказ дека богатите не се секогаш среќни и не е се така како што изгледа. Секој во семејствата си има по некоја тајна и нешто мати, иако на изглед се среќно и успешно семејство на кое секој му завидува. Во врска со исчезнувањето на девојчето, мислам дека сите се по нешто замешани, имаат некаква врска, но сепак мислам дека не е киднапирана туку дека сама избегала. Само не ми е јасно како можат братучеди да се вљубат меѓу себе?! Или сум во право што тоа ми е чудно или јас сум заостаната! П.С. Па ставете линк ако има некој што ќе се случува понатаму многу ми е интересно кога однапред знам што ќе се случи...
Или еден од братучедите или пак двајцата ја имаат убиено Зејнап, или девојчето само побегнало од дома. Или братучедите виделе кој ја киднапира, ама не кажуваат. Мене ова ми се мота у главата. Блиску ли сум Нена? Каде гледаше ти? Ептен ме навлече серијата .
Само за најљубопитните, еве го крајот на серијата, не е баш хепи енд али тоа е... Spoiler http://www.youtube.com/watch?v=kGDb-HKWqBY&feature=related
Spoiler Исплеткано е, сите се виновни а највиновен е таткото. Многу тажен крај има и многу нови ликови ќе се појават до крајот. Приказните на цајканот и на фамилијата ќе се испреплетат. А Зејнеп ќе контактира со братучедите. И ќе се заљуби во тој што ја има киднапирано. Не е отидена по нејзина желба туку е киднапирана.