Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде е ќерка ми? (Kizim nerede?) [Канал 5]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Barbica, 25 октомври 2011.

1. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.656
    Допаѓања:
    22.410
    ^^ И шо, и така
    прерано ќе умре, нема да има прилика ниту да почне да се радува за она што го доби. Киднаперов ќе го цврцне кога најмалку ќе очекува. Всушност, ништо не постигна за себе.

Ама предвидливо ми беше она што го направи Зафер. На кого во таа паника да го даде овластувањето? На Ипек, сестра родена која од неговите крвави раце и нечиста совест стана госпоџа, па уште зела оној нејзинион прч да го брани. Eeej со цел памет му се избаци во канцеларија и му вика да си оди од фирмата. Алооо! Прво ми беше жал за неа кога ја малтретираше Бахадир, ама сега почна на живци да ми оди. Изиграва учителка на сите, ќе им ги оправа животите, а нејзиниот...

2. song

song Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2012
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    46
    Интересен ми е филмов и веќе го предпоставувам крајот.Досадно ми се деловите каде што се блиску до Зенјеп како влакно да ги дели да ја најдат и пак ништо се само да биде подолга серијата.Инаку најдобар карактер ми е Суна а комесарот Каан понекогаш ми иде на живци и некако ми нема фаца за озбилен полицаец.

3. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.656
    Допаѓања:
    22.410
    ^^ Moe мислење е дека откако се спомена името на Зија Фехми, Кан требаше да се отстрани од случајот затоа што неговото однесување стана се' освен професионално. Да беше попрофесионален можеби ќе беа поблиску до киднаперот. Не требаше да се дозволи да помине циркусот со сликите незабележан. И да, мислам дека го отече Зафер максимално без потреба, иако после беше сигурен дека тој не е вмешан, туку потсвесно неговите чувства кон Суна го натераа да направи глупи работи.

Пример:

Кога Суна и Зафер се испокараа за сликите, Зафер го приведоа пред децата негови. НО...

Кога Суна се обиде да го убие Зафер со пиштолот од Неслихан, сите удрија на Неслихан, а инспекторот ја советуваше Суна што да каже за да се заштити од обвинувања.

Е професионално ли е ова?

Инаку за оние кои викаат како не успеаја да ја најдат досега а ја киднапирал некој уличар таму...
    Е тој уличар го имаше најмоќниот сојузник, Нихат, кој беше дел од секој потег кој го правеа Зафер и Суна за да им се најде ќерката. Кога за нивните потези не знаеше ниту полицијата, со Нихат се консултираа, а овој му поднесуваше извештај на киднаперов за се'.

4. senjorita.lombardi

senjorita.lombardi Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2011
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    755
    a koja e жeнaтa вo лудницата??

5. babaDara

babaDara Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2011
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    622
    Да која е жената во лудница, да не испадне дека му е бивша жена на Зафер? Што знам по некоја логика така ќе испадне. Па сега Зафер веројатно сака да си ја исчисти совеста?

6. senjorita.lombardi

Се зачлени на:
    15 декември 2011
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    755
    дали оти и го ставиле гласот на Суна што беше и потсвесно нешто ми вика да мислам дека тоа може и да е Суна само со нешто и направиле???? Дај некој нека каже ако знае сварно ме копка :*

7. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.656
    Допаѓања:
    22.410
    Јас пак разбрав дека е
    сестра нивна и биолошката мајка на Зејнеп
    ама не ме држете за збор, јас така разбрав...

Ако добро разбрав, супер крај ќе има серијава. Барем според мој вкус. Доста ми е веќе од Џемс Бонд-ови кои успеваат во невозможното. Ова е еден реален исход во семејството на човек кој садел тикви со мафијата и се збогатил со неправда.

8. senjorita.lombardi

Се зачлени на:
    15 декември 2011
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    755
    на кој сестра?

9. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.656
    Допаѓања:
    22.410
    На Зафер.

10. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Јас гледав на јутјуб
    оваа новава уште од порано се познавала со семејствово на Зафер-Ипек,Мине.И оваа се пораѓаше а Ипек и Мине беа околу неа,а снимкава демек стара од порано.Ипек имаше долга шатирана коса.

11. senjorita.lombardi

Се зачлени на:
    15 декември 2011
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    755
    и демек и го земале детето и зафер го изгледал како негово и тоа дете е зејнеп???

12. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.656
    Допаѓања:
    22.410
    Ја па глеав кога
    новава конечно се накани да го посети Зафер во затвор и инспекторкава ја праша што сте му вие на зафер и она рече сестра. Е сеа може лажела, му била некоја афера па затоа ја криеле и и' го зеле детето. Ако сме во право, на Суна и' била направена страшна неправда, дете и' подметналe.

13. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Па тогаш каде е вистинското дете на Суна? Сигурно и таа тогаш родила дете,не може само туку така да и подметнат дете (ако воопшто се работи за тоа). И мене некако умот ми оди кон тоа дека Зејнеп е нејзино дете,ама досега ништо не наведуваше на тоа. :?: Во последниве епизоди да излезе толкав пресврт.. :?:

14. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.656
    Допаѓања:
    22.410
    Па поволната околност било тоа што во исто време кога Суна го загубила детето (првата бременост и' била тешка) и оваа Седеф родила девојче. Веројатно ја излажале дека и' умрело детето, па го дале на Суна и затоа оваа шекнала.

http://www.youtube.com/watch?v=-7lTXMmN ... creen&NR=1 случката почнува од 13:40 минута.

15. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Леле загреота Суна. :(
    Значи Ипек и Мине знаеле се.Како може личност како Мине да го чува во себе тоа? :o
    А Зафер ли е татко на девојчево?

16. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    И јас мислам дека Зејнеп е ќерка на таа жена, ама мислам дека она им е сестра, не верувам дека му била на Зафер љубовница. Сепак не е Суна толку глупава да му чува туѓо дете на Зафер, единствено ако не е тоа што велите дека и го подметнале. Ако е така, тогаш од сите ми се :puke: :puke:

17. hristina.pav

hristina.pav Активен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    5
    Мислам дека Седеф е сестра на Зафер, Ипек и Мине.. Не сум гледала на јутјуб, сакам да гледам повеќе на телевизија.. и поубаво е така, со нетрпение чекаш да почне филмот, ако гледаш на јутјуб нема да биде интересно.. ќе ја знаеш веќе суштината на филмот итн. Поздрав до сите оние кои го гледаат овој филм .. :)

18. Sienna

Sienna Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    25
    Ја гледав на OBN пред да ја дадат на Канал 5,малку епизоди се ама многу интересен филм :) поразличен од другите турски филмови...Крајот е најинтересен,затоа што ќе се појават многу неочекувани работи и личности..Нема да ви откривам ништо затоа што нема да ви е интересен,доколку се знае се.. :lol: :*

19. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.656
    Допаѓања:
    22.410
    Ај пиши како ќе биде во спојлер. Кој не сака, нема да чита и крај.

20. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Со прекини го гледам филмов. :worried:

Која е оваа Седеф?
    Што им е на Зафер,Мине и Ипек?
    Што всушност се случило?