Еве сум цуцо, ги пребројувам парите од тутунска, Боби многу ми донесе, куќа купив и пак имам за минимум уште еден остров во Грчка да купам. Тууу и од многу пари не е доста. Толку многу ме немало, што и модератори избрале, баш се објективни некои срцки, само да ги клајш у политика се Еве почнале и мислењата да ми се намалуваат, гумата се троши, се чепкало по мислења од дедо ное наместо да се мисли на иднината на форумот и развивање дискусии. Ама шта чеш, мора од се по малку.
@Abeja Ако ти треба друштво за на островот, додека Боби ти е у затвор, не заборавај на мене, видиш ја како се сетив на тебе
Дај ма фрли некој франк навака. Или еве, ко ќе го купиш островот да ти идеме на гости... ол инклузив, без(с)платно
Без гајле, Боби има евриќи, од максимум 5 години он ќе напраи две, со добро понашање ќе излезе за една и ќе се вработи во Стопанска @Annath Цуцо за тебе и за фемина друштво специјален остров ќе купам и тоа на Јонско море а за Спешлка ќе купам посебно мини островче само да имам привилегии на форумов. И така, како сте, шта радите? Под итно ја повикувам @Pirana да се јави на форумов, фали и доста се праи недостижна Може и да одговори каде е, за да бидам он топик. И @Lilit сте ја наљутиле, каде е. Знам јас дека и фалев па од мука не доаѓа на форумов Еј се зезаме за Боби ама цар е чоекот и ја би играла така особено по нервозите што ги имав со таа посрана банка.
Неповторлива си знајш? Е од сега да знајш. И не се губи 100 год.недостигаш и те мислиме #не се упикавам за остров #лажам #до малите
Дома е, вапца јајца Се плаши да не ја направи цела тастатура црвена од бојата, затоа ја нема да пише @Crna Dama