Еј Рефке, тука сум. Периодов отварам на брзина, не се задржувам долго. Фала што ме мислиш. Поздрав, се читаме
@Crna Dama @"Zoki" Тука сум и јас ве мисламАрна да речеме, може и поарнаГрасиас на вниманието и ве керо мучоl:
Одма приметив дека фали @Summerlover, нема кој да ме распрашува за жртвата у „Што последно си купивте“.
Коо ? Какви јајца ? Погодии ли сЕ - погодии се, до саа сум немала промашај со јајца . #маабеттуриберикрајнема . .
@Rama @Adi888 Добра сум девојки, само слабо доаѓам тука во последно. Периодов немам инспирација да чртнам нешто, па и кога се вклучам најчесто само читам. Период ми е, ќе се вратам Фала ви што се сетивте на мене
Нико веќе нема да пишува Џолке, стварно се повлече скроз од форумот Со Читко сум на фб секој ден у контакт, некое време нема да пишува, го заклучил и профилот... и порано така има правено, ваљда ќе се врати наскоро А Кукле веќе ме загрижува кај се изгуби
Од коо памтам , читаах те за неккви јајца ка и брка низ дуќано. Јајца ли бее...шо ли беше,тва на почеток беше. за енџела
Поздрави го чичо Читко и неговиот зајак што пати од тахикардија Речи му дека нова мода на форумов е машки да објавуваат слики... Па нека си ги облече новите боксерки и го чекаме Последново не му го кажувај