@LivingGlam, Нема зошто да се разочарувам кога баш нагласив дека ќе ми било мило да беше вистински ликот А зошто да не го земам со резерва тоа што го кажа Серафима?
Серафима кажа дека се познава со неа, и даде објаснување. Не е дупли профил, така? Зошто да го земеш со резерва? Толку е неверојатно да се поверува?
@LivingGlam, ајде да не се убедуваме зошто и дали да веруваме или не. Мене лично зборовите и „гаранцијата“ на Серафима не ми значат ништо. Сум ја среќавала низ постари теми, ми има оставено убав впечаток, делува на културна и смерна жена. Ама и мама25 ми имаше оставено убав впечаток а и самата беше постар член. Ми ја сваќаш поентата, така?
Океј, ајде да не ја полниме темава пак со истото, нема поента, доволно и во темата беше кажано, па нема смисла да се повторуваме и да бришеме и од тука.
А која ти е поентата? Една личност зад два профила? Или се другарки што се договараат да лажат на форум? Ете мене во тоа не ми се верува. Шо знам, мене не ми е тешко да поверувам дека точно така било - реален лик што малку забегал со потребата да се истакне. Или саркастична личност што примети колку тука се палиме на луксуз, па реши малку да не’ зеза. Меѓу тие "доста слики" кои биле лажни, имаше и вистински. Вклучувајќи ги и тие во шминката. Не знам како ви изгледаше на различен лик во сликите што ги споредувавте, кога беше истиот. Патем, не ми одговоривте за Абракадабра. @RainBow?
@LivingGlam не знам каде е, не е банирана. Ако некој има информација нека сподели. И пак ќе ве замолам да не продолжувате со истата дискусија, ќе следува бришење на постовите. Прашајте за некој ако ве интересира, што е во склоп на темата нели.
Во некое чудно расположение сум периодов мила, па се обидувам некако да се вратам во нормала Инаку фала ти што се сети на мене И секако ќе се вратам штом ќе бидам повторно во ред
Sto e so mojte likovi, kade otidoa? Nikogas ne mi ni padnalo na pamet da pomislam dali nekoj lik e realen ili ne. Fino lepo obozavam "historical fiction" i tie moj obozavani likovi neverojatno mi se vklopuvaa vo prikaskata. Ve Molam ne gi brkajte, dozvolete im da bidat del od forumov, da ne povedat vo "enchanted story" koj potajno ili ne, site gi obozavame. Forumov e vistinska inspiracija. Od koga sum vcleneta imam eden ton hartija (od vrednost) potroseno vo mojot licen dnevnik. Steta sto mislenjata se povtoruvaat i zabavnosta poleka se gubi. Verojatno i zatoa mojte omileni likovi izceznaa.