Еленче златно, ни недостасуваш, пиши ни барем по нешто. Баш со радост те читкав. Се надевам си супер и среќна. Тоа е најважно. Мило ми е што не си не заборавила.
Спеши моја! Фала што си се сетила на мене. Нешто ме тераат овде некои лоши тетки и чичковци да бидам голема и не ми даваат простор да си останам сама во своја глава и да пишувам. Хм... чудно е како лесно искачаме од навики и рутини кога неосетно го правиме тоа, за разлика од тогаш кога свесно се тераме себеси да променеме секојдневие. Биди ми поздравено девојченце мило Честит Илинден Твоја М,
Некои членови стварно тивко ги снемува и никогаш повеќе не слушаме од нив. Како да пропаднале во земја. Она што некогаш ми поминува низ глава како creepy мисла е дека некои членови на форумов можеби и стварно ги снемува од овој свет... тивко, без да знаеме, никогаш повеќе нема да се вратат. Сe' ова укажува на тоа колку е кршлив животот и колку треба да се живее to the fullest. Те има, па те нема, никогаш не знаеш кога ќе се случи оваа транзиција. Гледано на позитивната страна, да сме живи и здрави још година 100. Поголем број членови се ваљда зафатени со реалниот живот и тотално заборавиле да не дружат во виртуелново ни катче.
Еве ме...многу проблеми ми се собраа, немав време за пишување! Сега ваљда иде мирно море па ќе се дружиме! Убав ден!