Ми пренесоа дека сте ме барале. Тука сум, супер сум, не пишувам на форумот веќе некое време, а нема некоја посебна причина за тоа. Што има ново кај вас? Наоколу? Девојките со кои имам муабет ме имаат на фејс, се наоѓаме.
@referentka Фала ти што си се сетила на мене. Слабо се уклучувам веќе, многу обврски, па се трудам што помалку можам да поминувам време на лаптоп или на телефон, а повеќе со луѓето што ги сакам. Гушки до тебе
Јас веќе отрпнав на болката создадена од отсуството на Сунчица... Барем кажи ни дали си здрава, жива, радосна @Summerlover Те бараме и те мислиме
Маци, немам време толку за форуми бе. Други се обврЦките сега, мажена де , не е лесно. Се шалам. Од шетање не можам да се приберам. Добра сум, све је у реду и нема бебе Те гушкам и ми фалите ептен навистина Него ај мене шо ме нема ме нема, па Винтерка @Winter Lady ко ич да не ја гледам Ја чат пат ве подчитнувам ама не ја имам забележано нешто, или тука е ? * edvaj ja tagnav
Аиии ни се омажи кукла и ја снема. Уживај во брачниот живот. Пишувај ни понекогаш кога ќе имаш време.
Фала што мислиш на мене. Имам обврски и затоа ме нема. Ве читам, ама не пишувам. Се надевам ќе се дружиме наскоро пак.