@mareane најмила си! Тука сум, додуша помалку од порано. Имавме "зафати" низ дома, па се затрупав со работа и толку е времето.
@Izdrzliv дека е!? ова машкиве на форумов многу краткорочни се...незнам колку издржа издржливиов..хаха
@Dgirlll со прекрасните кулинарски фотки, кај се изгуби? @Magnolija? @gingerchild, сто години ја нема...
Навистина ли? Колку само фали женчево најпрекрасно И @Summerlover нека не лајкува самооо! Дајте бе луѓенца шкртнете, навистина фалат вистинска дискусија и позитивна енергија како вашата
@minion.girl ? Последно се изнапишувавме во пораки. Според некое мое мислење, дали е падната во депресија, дали нешто не и е добро, дали пак се има смирено со тој дечко што ја понижуваше. Ама како и да е мн ми фали да муабетам со незе. Ако дознае некој каде е или ако ја види уклучена одма нека ми пиши. Патем јас скоро секоја ден и пишувам ама не вараќа.
Убави мои, многу сум зафанана и не ми е баш до пишување. Одамна немав ни читано, вчера ме фатија некои носталгии па отворив. Ако имам време и ќе шкртнам негде. Само се знае моето, ако се разврзам во дискусија, нема да е на еден пост. Фала на помисла.