Не се уклучува одамна и мина меракот Зарем ниту еден член не е пријател макар и на социјалните мрежи со @Mr. Right да каже каде е момчево?
Под друг ник? Кој? Мислам дека ќе го заприметев да беше тука, препознатлив стил на пишување има. Како и да е, ми недостига неговата позитивна енергија и свежина.
Нема никаков друг ник, тоа се шпекулации и нагаѓања. Нема да пишува повеќе, не само поради несогласувања и специфичност во ставови, туку пред сè затоа што една од најконфликтните членки некако му го открила идентитетот. Тоа е тоа, крај на приказната
Да знаев дека олку време ке немам за фемина, не се мажев Спојлер Бубале, сакаш верувај сакаш не ама вчера те сонував Сега штом се пуштив ја видов нотификацијава а баш сакав да те читнам негде дали си добра... Не беше лош сонот, ке одеше на работа а јас и една братучедка ти ги држевме децата....со неа се знаевте и таа била зачленета тука па ме прашуваше од кај те знам и дали сум и јас член на фемина, реков не, не сум ( за да не ме препознае )
♡BuBaLe♡ мила Од обврски учење ова она немам баш време да пишувам од време на време ве шпионирам хахах позз